LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Argharus
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2007-04-26
Argharus
...bet koks požiūris į tikrovę, tai ne kas kitas, o griežčiausias nihilizmas, persmelktas tikrovės manifestacijų...

Gyvenimas yra laikinas, o visa kita tėra tik fikcija, pasireiškianti per gyvybę - laikinumą, įspraudžianti mus į spąstus, priverčiantį siekti nemirtingumo. Gyvenimas - tai savęs suvokimas, išnykimas - amžinoji nebūtis, kuomet nėra kūno ir minties. Tikrovė negali būti atvira, ji slepiasi už modernybės sukurtų formų, kuomet žmogus priverstas matyti ir imti tik tai, kas atvira, o uždraustos tikrovės tėra mūsų idealios vizijos apie gyvenimą be pabaigos, apie pasaulį pagal savo tikrovės suvokimą.

Žmogus yra blogis, kuriantis apie save mitus, kreivas vizijas ir gyvenantis žodžiu "vėliau", kai tuo tarpu šiandiena dar tik prasidėjo. Tikrovė yra tokia, kokia yra, ją pakeisti - tai sukurti kitą formą ir laisva valia priimti, kai tuo tarpu kiti ją atmes. Kokia prasmė? Jos nėra! Tėra tik atkarpa, kurios metu bandoma ją paversti amžinybę ir tikėti, kad vieną dieną tai įvyks. Tikrų tikriausias absurdas, ieškantis savęs įprasminimo rėmų. Tikrų tikriausias melas, ieškantis tiesos. Žmogus neigia esmę, bet priima dirbtinumą, savo sukurtas iliuzijas, fikcijas, nuolat bando ieškoti tiesos ir bando pakeisti esamą pasaulį, bando tikėti nebūtim, bet tuo pa?iu jos ir bijo, ir ją priima. Žmogus save sukuria, ir paskęsta savo realybėje, kurią vadina tikrove ir galų galiausiai išnyksta kaip ir bet koks kitas padaras šioje žemėje. Prisiminimas? Ar jis domina išnykusį? Greičiausiai ne!

... žmogus nėra beribis, be to, jis mirtingas.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Politikai (183)    Vėlinės (5)    Šokoladas (10)    Įvaikinimas (3)    Z.Jurgelevičiaus rubrika (23)    Ištikimybė (4)    Joninės (6)    Kelionių pasiūlymai (7)    Emo (10)    Breakdance (4)    Akvariumai (58)    Civilinė sauga (7)    Technologijos (1819)    Mokėjimo kortelės (7)    Žvaigždės (19)    Bildukai (3)    Atleidimo svarba (2)    Žemgrobiai (6)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Laivyba (17)    Erich Fromm (5)    Optinis ryšys (12)    Mokslai (1219)    Kovo 11 (4)    Partijos (41)    Drabužiai (41)    Toyota (2)    E - komercija (87)    Aviacija (38)    Aerobika (3)    Vadovavimas (185)    Shidokan (3)    Opel (4)    Krašto apsauga (27)    Statyba (29)    Gaisrininkai (7)    Žydai (32)    Vynas (16)    Vytautas Bogušis (12)    Krizė (59)    Netolerancija (6)    Roko muzikos grupės (10)    Žemės grobstymai (50)    Įdomybės (87)    Vandenis (7)    Ekologiškas maistas (2)    Valstiečių sąjunga (2)    Hobi (106)    Džiazo muzikos grupės (11)    Paieškos sistemos (14)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!