LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 18 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Avinas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-27
Medicininis – astrologinis horoskopas: Avinas
Žiemą patartina nešioti šiltą kepurę, vasarą – skrybėlaitę ar kepuraitę. Tikėtini galvos smegenų spazmai, polinkis į vidinio kaukolės slėgio padidėjimą. Rūpestį kelia dantys. Pravartu kartkartėmis gerti kalcio preparatus.

Avinų ligos prasideda staiga, vystosi greitai ir aštria forma. Dažniausiai negalavimo priežastimi gali tapti energijos perteklius, per didelis jaudinimasis ir atsainus požiūris į savo sveikatą. Kadangi Avinas “kuruoja” pagrindinę žmogaus kūno dalį – galvą (veidą, smegenis, viršutinį žandikaulį ir akis), šio ženklo žmonės kenčia nuo kvėpavimo takų, akių ir odos ligų, rinito, karštligės, neurozės, galvos svaigimo ir galvos skausmo priepuolių. Avinams nepatinka ilgai gydytis, o tuo labiau gulėti lovoje. Todėl po šiuo ženklu gimę turėtų saugotis peršalimų ir akių nuovargio, laiku kreiptis į stomatologą, kontroliuoti savo emocijas ir vengti barnių. Avinams pageidautina nerūkyti, nes tai sukelia kraujagyslių spazmus. Na, o persivalgymas ir per didelis alkoholio vartojimas gali neigiamai įtakoti ne tik sveikatą, bet ir išvaizdą.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Anglų kalba (35)    Ekologija (15)    Meino meškėnas (2)    Viktor Uspaskich (61)    Neištikimybė (2)    Vestuvės (16)    Interneto dizainas (5)    Fotografija (17)    Jurga Ivanauskaitė (17)    Mada (4)    Sportas (8)    Astronomija (46)    Pavydas (5)    Bendravimas (743)    Metalinės muzikos grupės (8)    Kelnaitės (2)    Vandenis (7)    Kreditai (2)    Liberalų sąjūdis (5)    Augalai (8)    Katalikybė (49)    Grupės (81)    Rytietiški šokiai (16)    Budizmas (73)    Žuvys (7)    Policija (2)    Tėvynės sąjunga (4)    Kompiuteriai (148)    Gatvės šokiai (5)    Krašto apsauga (27)    Architektūra (11)    Kultūra (749)    Mityba (43)    Shidokan (3)    Vilius Navickas (2)    Delfinologija (4)    Sąmokslo teorija (19)    Žmogaus klonavimas (2)    Vėlinės (5)    Romas Kalanta (4)    Striptizas (8)    Egiptas (24)    Filologija (2)    Geležinkeliai (4)    Katarai (2)    Kulinarija (181)    Simbolika (2)    Joga (56)    Sektos žudikės (6)    Politika (26)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!