LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Avinas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-23
Vestuvinis Horoskopas - Avinas

Perskaitę rimtą straipsnį, dirstelėkite ir į šį humoristinį vestuvinį horoskopą, kuris parengtas  iš užsienio spaudos.

Nuotakos ir jaunikiai, primyktinai kartojame: šis linksmas horoskopas – tik laisvalaikio humoras, tačiau naudingi patarimai – tikrai labai naudingi.

Taigi, koks jūsų Zodiako ženklas?

Tuo laiku gimusios yra stipraus charakterio, turi aiškų tikslą, susiformavusias pažiūras. Jos labiau vertina draugystę ir bendravimą su vyrais, negu su moterimis. Bet jos, taip pat, kaip ir jų draugės, svajoja apie meilę ir švelnumą. Joms būdingas stiprus estetinis jausmas, meilė liaudies tradicijoms, menui.

Vyrai, jeigu būsimoji jūsų žmona gimė po šiuo ženklu, neatimkite iš jos iliuzijų, kad ji yra šeimos maitintoja ir šeimyninio gyvenimo vairininkė, nes jeigu dėl to kils konfliktas, jūs būtinai pralaimėsite. Niekada nepiktnaudžiaukite jos silpnybėmis: šios moterys to nedovanoja. Juk egoizmas ir viršininkiškas tonas šeimyniniame gyvenime nepadeda.

Audringai, veržliai Avino prigimčiai tiks visa, kas neįprasta, nauja, nepatirta. Perskaitę spaudoje apie tai, kad vestuvių ceremonija vyko kur nors Veličkos druskos kasyklos bažnytėlėje, kad jaunieji tuokėsi po vandeniu, apsivilkę narų kostiumus, žinokite – tuokėsi Avinai. Ar bent vienas iš jų, įkalbėjęs antrąją pusę nepaprastiems nuotykiams. Avinas būtinai vyks į povestuvinę kelionę, ir ne į bet kokią. Jam patiks su jaunąja žmona pajodinėti dykumoje kupranugariais ar leisis į požemio urvus grožėtis stalaktitais…Drauge gautos adrenalino dozės juk tokios malonios!

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Filologija (2)    Statyba (29)    Atviras kodas (23)    Maudymosi kostiumėliai (7)    Viešnia iš ateities (2)    Laivyba (17)    Vaistai (15)    Gender Loops (6)    Metalistai (8)    Seimo rinkimai (4)    Jautis (7)    Melagių diena (3)    Aukštasis mokslas (13)    Krišnaizmas (3)    TELE-2 (7)    Nokia (24)    Fotografija (17)    Bankrotas (2)    Šv. Valentino diena (11)    Metalas (22)    Raganos (12)    Likeris (2)    Kinų horoskopas (14)    NSO (33)    Taksas (2)    Velykos (10)    Švietimas (1281)    Vestuvės (16)    Televizoriai (2)    Logistika (12)    Klubai (5)    Pagalba ir prevencija (124)    Gintaras Beresnevičius (26)    Tamplieriai (7)    Hakeriai (273)    Antanas Terleckas (2)    Darbdaviai (10)    Saugus internetas (11)    Policija (2)    Vabzdžiai (5)    Technologijos (1819)    Klaviatūros (11)    Liberalai demokratai (3)    Kompiuterių virusai (52)    Drakonai (36)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Sektos žudikės (6)    Grybai (3)    Klonavimas (10)    Pramogos (191)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!