LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 19 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Mergelė
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-28
Mergelė. Astrologinė prognozė 2007-iems metams (Merginoms)
Rugsėjo mėnesį į Mergelės žvaigždyną įžengęs Saturnas gali pateikti įvairių nelengvų išbandymų, tačiau Mergelės nelabai bijo šios niūrios planetos. Tai, ko ji reikalauja, t.y. pareigingumo, kantrybės, metodiškumo, šio ženklo žmonės turi. Savybės, priešingos išvardytosioms, akivaizdžiai neš problemas. Geriausiu atveju šiemet sukursi šeimą arba labiau pajusi artimą ryšį su tėvais, gimine. Blogiausiu – išryškės ilgai slėptos spragos tėvų ar jau tavo pačios šeimoje.

Mokslas. Darbas. Jei turi darbą, verčiau jo nekeisk, nes šiemet bus sunkiau adaptuotis naujoje aplinkoje. Jei gali, gyvenk ir būk savo šalyje arba ten, kur jautiesi kaip namie. Kita vertus, keisk ir darbą, o gal ir šalį, jeigu jautiesi lyg tremtyje. Mokslai eisis permainingai. Jei pasirinkai tavo siekius atitinkančias studijas, viską nesunkiai ištversi ir judėsi pirmyn, kad ir su nedidelėmis krizėmis. O jeigu įlipai ne į tą valtį, tai irsies lyg prieš srovę.

Draugystė. Meilė. Būsi ištikima seniems bičiuliams, o naujos pažintys nelabai „lips“. Užtat akiratyje gali pasirodyti jau kiek primiršti vaikystės draugai. Su meilės objektu viskas eisis gana vienodai, jeigu jūsų santykiai jau nusistovėję, gerai vienas kitą pažįstate, o gal net „sumetę skudurus“. Jei ne, tuoj kils ūpas tai padaryti. Kol Saturnas nepavers tavęs ledine ledi arba surūgusia bambekle, problemų neturėtų kilti. O vėliau viskas priklausys nuo tavo partnerio kantrybės ir jo jausmų stiprumo. Vienišoms Mergelėms šiemet vargu ar pavyks patirti aistringą abipusę meilę. Nebent vaikystės draugas įskeltų stebuklingas kibirkštėlės...

Pinigai. Pirkiniai. Jei esi iš tų Mergelių, kurias „Saturnas myli“, kad ir nelengvai, bet visgi įgysi tvirtą materialinį pamatą. Gal padedama artimų žmonių pirksi būstą, žemės sklypelį ar kokį nors vertingą daiktą, kuris leis saugiau jaustis ateityje. O jei esi kitos rūšies Mergelė – teks pavargti. Kiekvienas litas pareikalaus maksimalių pastangų. Gera medalio pusė – išmoksi gyventi taupiai, apskaičiuoti galimybes, stropiai dirbti. Apie pirkinius galima pasakyti tik tiek, kad trauks praktiški, jaukumo teikiantys daiktai, buities reikmenys, antikvarinės prekės.

Dėmesio!!! Namuose gresia vandentiekio ir buitinės avarijos (ypač išsinuomotame būste), santykių su šeimos nariais ir giminaičiais subiurimas. Venk nesveikų įpročių ir priklausomybių nuo svaigalų, kitų žmonių, kavos ar netgi savianalizės ir savigraužos.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Rašytojai (11)    Kompiuterinis piratavimas (43)    NSO (33)    Masonai (7)    Spausdintuvai (12)    Lietuvių fantastika (11)    Sąmokslo teorija (19)    Pavydas (5)    Romas Kalanta (4)    Auklės (3)    Krašto apsauga (27)    Sveikata (313)    Jautis (7)    Kietieji diskai (17)    Omnitel (12)    Tiškevičiai (18)    Dektinė (2)    Tadas Blinda (10)    Klaviatūros (11)    Vandenis (7)    Šv. Valentino diena (11)    Žmonės (241)    Krizė (59)    Kailiniai (15)    Modemai (8)    Seimo rinkimai 2004 (3)    Draugystė (10)    Vampyrai (9)    Partizanai (12)    Arūnas Valinskas (4)    Meilė bloguose (6)    Meilė (138)    Spiritizmas (4)    Viešieji ryšiai (20)    Visuotinė istorija (44)    Žmogaus teisės (52)    Skaneriai (5)    Stilius (86)    Hobi (106)    Šventieji (10)    Helouvynas (7)    Rinkimai (23)    Kelionių įspūdžiai (26)    Transportas (125)    Sportiniai šokiai (2)    Menas būti kartu (2)    Sel (10)    Svarstyklės (7)    Dieta (33)    Airija (9)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!