LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 16 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Drakonas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-28
Drakonas
(1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 metai)
  • Penktasis zodiako ženklas.
  • Kiniškai: „lun“.
  • Laiko metas, kurį valdo šis ženklas: 7:00 - 9:00.
  • Labiausiai atitinkantis Vakarų horoskopo ženklas: Svarstyklės.
  • Elementas: Medis.
  • Geros savybės: energingumas, pasitikėjimas savimi, atvirumas, teisingumas.
  • Neigiamos savybės: nekantrumas, impulsyvumas, egoistiškumas, reiklumas.
  • Rekomenduojama profesija: aktorius, režisierius, mokytojas, politikas.
  • Tinkamas partneris: Žiurkė, Gyvatė, Gaidys.
  • Netinkamas partneris: Tigras, Šuo.

Drakonas - sėkmės, galios ženklas.

Šio simbolio žmonės yra aktyvūs, sveiki. Jie atviri, nesugebantys veidmainiauti ir meluoti, tačiau dėl šios priežasties jiems gali trūkti taktiškumo. Neapgalvotas žodis gali greitai išsprūsti ir aplenkti mintis. Tačiau nenusiteikite priešiškai, jų patarimai gali būti naudingi.

Neretai pernelyg patiklūs. Ypač jautrūs, neretai besijaudinantys dėl nereikšmingų dalykų. Siekia idealų, todėl yra reiklūs ir patys sau, ir kitiems. Daug reikalauja iš kitų, bet dar daugiau duoda. Dideli entuziastai, nuolat užsidegantys įgyvendinti naujas idėjas. Intelektualūs, kartais išdidūs, įtakingi.

Dažniausiai visada patenkinti gyvenimu, sugeba gerai atlikti bemaž bet kokį darbą - nuo aktoriaus iki politiko ir karininko. Deja, tokią sėkmę jie gali panaudoti ir piktiems kėslams.

Dažniausiai yra mylimi, tačiau patys retai stipriai myli. Todėl jie neskausmingai išgyvena dėl praėjusios meilės. Moterys drakonės dažniausiai turi daug gerbėjų ir dėl to gali pakliūti į dramatiškas situacijas. Reta vedai jauni, nemažai jų mėgsta gyventi vieni.

Tinkamas partneris - Žiurkė, kadangi ji moka mylėti tokį žmogų, kuris ne itin rodo jai atsaką. Tiesa, Žiurkė puikiai panaudos tai, ką Drakonas jai duos ir padės jam savo kritišku mąstymu. Panašūs santykiai susiklostys ir su Gyvate. Bendrą kalbą Drakonas suras ir su Gaidžiu. Šis su malonumu rinks Drakono sėkmės trupinius. Beždžionė - puikus verslo ir meilės partneris, padės savo suktumu. Tiesa, Drakoną gali erzinti jos juokai, nors kartais jie jį ir maloniai prajuokina. Drakoną vyrą visuomet trauks moteris Gyvatė, kuria jis galės didžiuotis. Sąjunga su Tigru - nerami. Neverta susidėti su Šunimi, kuris yra pesimistas, realistas ir nesugebės jo vertinti.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Vadovavimas (185)    Šokiai (56)    Mistika (9)    Kornreksai (3)    Teisė (61)    Civilinė sauga (7)    Gyvūnai (174)    Partizanai (12)    Dvyniai (9)    Duomenų apsauga (3)    Britų trumpaplaukės katės (2)    Advokatai (10)    Katės (33)    Žemgrobiai (6)    Ekologiški produktai (2)    LICS (17)    Turizmas (151)    Simbolika (2)    Filatelija (11)    Islamas (31)    Kompiuterinis saugumas (43)    Kovo 8 (3)    Pagonybė (3)    Miniatiūros (7)    Bendravimas (743)    Radvilos (32)    Gaisrininkai (7)    Pankai (6)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Arūnas Valinskas (4)    Svarstyklės (7)    Sveikata (313)    Baikeriai (8)    Tėvynės sąjunga (4)    Hipnozė (10)    Kazimiera Prunskienė (13)    Kanapės (15)    Žvejyba (30)    Foje (3)    Archeologija (42)    Reklama internete (18)    Darbo partija (4)    Lietuvoje (5)    IT parodos (10)    Juvelyriniai dirbiniai (2)    Vadyba (89)    Shotokan (11)    Televizoriai (2)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Skorpionas (7)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!