LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Gyvatė
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-28
Gyvatė
(1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 metai)
  • Šeštasis zodiako ženklas.
  • Kiniškai: „ši“.
  • Laikas, kurį valdo šis ženklas: 9:00 - 11:00.
  • Labiausiai atitinkantis Vakarų horoskopo ženklas: Mergelė.
  • Elementas: Ugnis.
  • Geros savybės: taktiškumas, protingumas, rimtumas, kantrumas, organizuotumas, sugebėjimas planuoti.
  • Neigiamos savybės: reiklumas, noras komanduoti, pavyduliavimas, tinginystė.
  • Tinkama profesija: aktoriaus, politiko, konsultanto. Profesijos, susijusios su magija ir ateities spėjimu.
  • Tinkamas partneris: Jautis, Gaidys.
  • Netinkamas partneris: Kiaulė, Kiškis, Tigras, kita Gyvatė.

Gyvatė - išminties, lankstumo, grožio simbolis.

Šio ženklo žmonės gražūs, elegantiški, turintys meninį skonį. Jie intelektualai ir filosofai - mintyse nuolat ieško atsakymų į daugybę globalių klausimų. Jie nuolat organizuoti, viską planuojantys. Turi ypatingą intuicijos jausmą. Elgiasi ramiai, neparodo savo pykčio, mėgsta harmoniją ir stabilumą. Gerai prisitaiko prie aplinkos, nemalonių aplinkybių. Kai neturi tikslo, gali būti labai tingūs.

Nekenčia pralaimėti, nemėgsta skriaudų ir įžeidinėjimų. Nemėgsta klausytis kitų, tačiau mėgsta, kai kas nors prašo jų pagalbos. Nori visus žavėti - tik tuomet jaučia, kad iš tiesų egzistuoja. Šio ženklo žmonės vertina pinigus, kadangi jų gyvenimui reikia komforto, gražių daiktų, brangių drabužių, daug knygų, muzikos.

Sistemingi, veržlūs, gali daug pasiekti ne tik protu, bet ir įgimta intuicija, pirmu įspūdžiu. Nemėgsta skolinti pinigų, bet draugams gali padėti. Tačiau vėliau skolininkai gali nuo tokių draugų nukentėti.

Gyvatės ženklo moteris reikli, pavydi, mėgsta būti dėmesio centre. Pati leidžia sau daugiau nukrypti į šalį, nei savo partneriui. Japonijoje posakis „Mano mieloji, tu tikra gyvatė“ yra didžiulis komplimentas moteriai. Gyvatės ženklo vyras - malonus ir sentimentalus, turi gerą humoro jausmą.

Pavydūs ir reiklūs meilėje, neskubantys tuoktis, mėgstantys laisvus santykius, nuo kurių neretai nukenčia.

Tinkamas partneris - Jaučio ženklo partneris, kuris leisis būti valdomas. Gerai susiklostys santykiai ir su Gaidžiu. Su Tigru, Kiškiu, Kiaule geriau nesusidėti. Dar labiau nepatartina gyventi su kitu Gyvatės ženklo asmeniu.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Vilius Navickas (2)    Garso sistemos (15)    Meilė bloguose (6)    Mokslininkai (2)    Dektinė (2)    Filatelija (11)    Užsienyje (50)    Geležinkeliai (4)    Vestuvės (16)    Prancūzų buldogas (2)    Vabzdžiai (5)    P2P tinklai (2)    Brendis (6)    Skinheadai (9)    Kalėdos (12)    Homeopatija (5)    Egzorcizmas (11)    Specialiosios tarnybos (36)    Netolerancija (6)    Kompiuteriai (148)    Sveikinimai Naujųjų metų proga (5)    Gimimo diena (3)    Avinas (7)    MTV (5)    Hip hop dance (4)    Operacinės sistemos (50)    Kino kritika (10)    Žala sveikatai (16)    Žmogaus teisės (52)    Džiaugsmas (2)    Ekologiški produktai (2)    Masonai (7)    Apatinis trikotažas (17)    Geografija (22)    Maxima (10)    Darbo partija (4)    Naujieji metai (12)    Mistika (9)    Laikrodžiai (3)    Kovo 8 (3)    Architektūra (11)    Budizmas (73)    Liberalų sąjūdis (5)    Kovo 11 (4)    Kalbos kultūra (39)    Lotynų kalba (11)    Kompiuterio ergonomika (8)    Sveikata (313)    Mokslai (1219)    Telekomunikacijos (188)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!