LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Kiškis
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-28
Kiškis

(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 metai)

  • Ketvirtasis zodiako ženklas.
  • Kiniškai: „tu“.
  • Laikas, kurį valdo šis ženklas: 5:00 - 7:00.
  • Labiausiai atitinkantis Vakarų horoskopo ženklas: Skorpionas.
  • Elementas: Vanduo.
  • Geros savybės: protingumas, taikingumas, draugiškumas, romantiškumas, ištikimybė, pasiaukojimas.
  • Neigiamos savybės: bailumas, pedantiškumas, pernelyg didelis rūpinimasis savimi.
  • Tinkama profesija: diplomato, teisininko, mokytojo, aktoriaus, šventiko, administratoriaus profesijos.
  • Tinkamas partneris: Ožka, Šuo, Jautis, Kiaulė.
  • Netinkamas partneris: Gaidys, Gyvatė.

Kiškis - bailumo, taikingumo, geros klausos simbolis.

Šio ženklo žmonės labai atsargūs, sunkiai susidraugauja su žmonėmis, iš anksto gerai apgalvoja, ar nuo draugystės nenukentės. Puikiai dirba darbą, kuris reikalauja diplomatijos. Gali būti geri teisininkai. Jie gerai klausytojai, gali atsiminti kiekvieną pokalbį ar ginčą iki smulkmenų. Patys nekenčia bereikšmių kalbų, ginčų, nori viską taikingai išspręsti. Gali daug pasiekti versle, jei nereikės konkuruoti. Jų geros manieros, todėl gali būti puikūs partneriai, turintys uoslę naudingiems darbams. Nėra originalūs, dėl patartina veikti kartu su kūrybiškais žmonėmis.

Kiškio ženklo moterys neretai turi gražią rašyseną. Daug laiko skiria savo veido ir plaukų priežiūrai, mėgsta auginti ilgus plaukus.

Dauguma šio ženklo žmonių mėgsta gyventi vieni, tačiau, jei šalia nėra priešingos lyties gerbėjo, gali jaustis nepilnavertiškai.

Bet kokiomis aplinkybėmis tai draugiški ir rūpestingi žmonės, deda visas pastangas, kad mylimi žmonės jaustųsi komfortabiliai ir jaukiai.

Galėtų daugiau pasiekti, jei atsiduotų vienam darbui vienu metu, tačiau dažnai dirba daug darbų vienu metu. Vikrūs, greito mąstymo, talentingi. Jei pirmenybę teikia darbui, o ne malonumams, daug pasiekia gyvenime. Turi daug gerų draugų, kurių paramą itin vertina. Šio ženklo žmonių gyvenimas retai būna nuobodus.

Su tais, kuriuos pasirenka savo meilės partneriais, yra romantiški ir jausmingi. Puikiai moka žavėti ir flirtuoti, gerai rengiasi.

Tinkamas partneris: gerai sutaria su Ožka ir Šunimi; harmoniški santykiai su Kiaule ir Jaučiu. Bendravimas su Gaidžiu ir Gyvate erzina.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Elektronika (8)    Imtynės (29)    Neištikimybė (2)    Žiniasklaida (108)    Energetika (13)    Drakonai (36)    Pramoginiai šokiai (2)    Menas būti kartu (2)    Delfinologija (4)    Religija ir tikėjimai (315)    Poltergeistai (2)    Vadovavimas (185)    Brendis (6)    Internetas (184)    Go-go (10)    Televizoriai (2)    „Lietuvos” kino teatras (13)    Runkeliai (18)    Opel (4)    Bankinės technologijos (11)    Moters diena (4)    Bendruomenės (158)    Pagonybė (3)    Bibilija (10)    Shotokan (11)    Tadas Blinda (10)    Katalikybė (49)    Fantastika (21)    Vaiduokliai (23)    Krikščionys demokratai (3)    Mobilūs ryšiai (193)    Mokykla be narkotikų (20)    Kitos šventės (7)    Rasos (2)    Atsiprašymas (3)    Mokslai (1219)    Geologija (20)    Projektavimas (7)    Metalas (22)    Mokesčiai (8)    Programos (61)    Draudimas (7)    Slaptos bendrijos (24)    Kinų horoskopas (14)    NLP (8)    Siamo katės (2)    Kanapės (15)    Užgavėnes (9)    Susitaikymas (9)    Pankiškos muzikos grupės (15)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!