LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Ožka
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-28
Ožka
(1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015 metai)
  • Aštuntasis zodiako ženklas.
  • Kiniškai: „jan“.
  • Laikas, kurį valo šis ženklas: 13:00 - 15:00.
  • Labiausiai atitinkantis Vakarų horoskopo ženklas: Vėžys.
  • Elementas: Žemė.
  • Geros savybės: laki fantazija, draugiškumas, taikingumas, artistiškumas.
  • Neigiamos savybės: nestabilumas, nuolat besikeičianti nuotaika, kapriziškumas, pesimizmas, nepasitikėjimas savimi.
  • Tinkama profesija: slaugės, gydytojo, kunigo, socialinio darbuotojo, aktoriaus ir menininko - bet kuri profesija, kur jie gali atskleisti savo kūrybiškumą ir gailestingumą.
  • Tinkamas partneris: Kiškis (Katinas), Kiaulė, Arklys.
  • Netinkamas partneris: Jautis, Šuo.

Ožka - užsispyrimo, kaprizingumo simbolis. Neveltui sakoma - užsispyrus kaip ožka.

Šio simbolio žmonės elegantiški, artistiški, mėgstantys gamtą. Tačiau jie neretai pesimistai, neramūs ir įkyrūs. Jie nuolat nepatenkinti savo likimu, savo kaprizais gali išvesti kitus iš kantrybės.

Nedisciplinuoti, neturintys laiko pojūčio. Nemoka būti savarankiški, greitai prisiriša, prisitaiko prie aplinkos, kai tik pasijaučia saugūs. Mėgsta pasiskųsti, kad juos paguostų, užtartų, padėtų ar net nurodytų kelią, kuriuo reikia eiti. Patys sunkiai priima sprendimą, dažniausiai pasitiki kitų patarimais. Dažnai religingi, tikintys prietarais, horoskopais, neįtikimais dalykais.

Tai nuoširdūs žmonės, neretai mėgstantys pasiaukoti, paremti blogiau gyvenančius. Tačiau neretai pasidalina net ir tuo turtu, kuris jiems nepriklauso, neturi atsakomybės jausmo. Dažniausiai jiems atrodo, kad kaltas likimas ir kiti žmonės, tik ne jie patys.

Patys nėra iniciatyvūs, kol kas nors neparagina ar net neįsako. Tik tokiu atveju gali ką nors daugiau pasiekti. Tačiau niekada nėra lyderiai, bet jiems to ir nereikia. Net jei kam nors vadovauja, elgiasi su pavaldiniais kaip su draugais. Jiems netinka pardavėjo profesija ar bet kuri kita, reikalaujanti sakyti kalbas. Jie arba kalba pernelyg greitai, arba pernelyg lėtai, sunkiai surezgia sakinį.

Šie žmonės nori gyventi ramiai, turėti šeimą, kuri atneštų jiems laimę, arba bent vertingą draugą, kuris palaikytų ir moraliai, ir finansiškai. Šio ženklo žmonės dažnai susiduria su meilės nesėkmėmis. Jų jausmų gyvenimas audringas.

Tinkamas partneris: kartu gerai sugyventi gali tik su Kiškiu (Katinu), Kiaule ir Arkliu. Jie suteiks jai laimės. Ožkos kaprizai pralinksmins Kiškį (Katiną). Kiaulė kaprizus išvarys. O Arklio jie tiesiog nesujaudins. Kiti ženklai nesugebės ilgesnį laiką ištverti kartu su Ožka, ypač Jautis. Su Šunimi gyvenimas pasmerktas. Jie abu pesimistai ir abu bus vienas kitu nepatenkinti. Tačiau su kokiu ženklu Ožka begyventų, ji nieko nelaikys po savo padu.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Politikai (183)    BTV (3)    Programavimas (20)    Kompiuterių virusai (52)    Dažasvydis (3)    Akvariumai (58)    Politika (363)    Medžioklė (63)    Mityba (43)    Susitaikymas (9)    Maxima (10)    Liemenėlės (3)    Policija (2)    Eurointegracija (5)    Joga (56)    Pagonybė (3)    Meilė (138)    Partizanai (12)    Dektinė (2)    Dvarai (36)    Pankai (6)    Grybų patiekalai (6)    Televizija (17)    Užsienyje (2)    Programos (61)    Krikščionybė (135)    Psichologija (89)    Projektavimas (7)    Foje (3)    Sektos (12)    TELE-2 (7)    Amerikos lietuviai (7)    Romas Kalanta (4)    Advokatai (10)    LNK (2)    Parašiutizmas (15)    Sportiniai šokiai (2)    Burtai (8)    Užsienyje (50)    Egzorcizmas (11)    Aviacija (38)    Garso sistemos (15)    Bankinės technologijos (11)    Sveikata (313)    Kandidatai į prezidentus (5)    Skaneriai (5)    Miestų bendruomenės (7)    Namų vaizdo technika (2)    Juvelyriniai dirbiniai (2)    Katarai (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!