LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Nešiojami kompiuteriai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2007-04-18
Augančiai nešiojamų kompiuterių rinkai - nauji aksesuarai
Sparčiai didėjant nešiojamų kompiuterių paklausai, didžiausia periferinės įrangos gamintoja „Logitech" pristatė dvi šių kompiuterių grupei skirtas naujienas - „Logitech QuickCam Deluxe for Notebooks" ir „Logitech QuickCam for Notebooks" interneto kameras.

Tiek „QuickCam Deluxe for Notebooks", tiek „QuickCam for Notebooks" interneto kamera vartotojams siūlo ištobulintą „Logitech" „RightSound" technologiją, pašalinančią pašalinius garsus, ir novatorišką „RightLight" technologiją, suteikiančią aiškumo vaizdui net ir prasto apšvietimo vietose. Be to, „QuickCam Deluxe for Notebooks" vietoj interneto kameroms įprasto plastiko lęšiams naudojamas stiklas. Šie atnaujinimai lemia aukštą kokybė už vartotojui priimtiną kainą.

2006 m. parduota apie 80 milijonų nešiojamų kompiuterių - net 27 procentais daugiau nei 2005m. Kompanijos „IDC" analitikai prognozuoja, kad šiais metais bus parduota daugiau nei 100 milijonų šios grupės kompiuterių.

„Žmonės vis dažniau renkasi nešiojamus kompiuterius - jie patogūs, praktiški. Tačiau įprasta įranga šiems kompiuteriams netinka, ji atrodo gremėzdiška, o nedidelių tokios pačios kokybės analogų beveik nėra,- teigė "Logitech„ marketingo viceprezidentė Gina Clark. - Abi "Logitech„ pristatytos interneto kameros nešiojamų kompiuterių savininkams siūlo puikią vaizdo kokybę už priimtiną kainą. Džiaugiames, kad esame šios rinkos lyderiai ir padedame žmonėms bendrauti nepaisant atstumų."

Abi interneto kameros veikia su populiariausiomis vaizdo skambučių programomis - „Skype", „Windows Live Messenger", „Yahoo! Messenger" ir „AIM".

Patobulinta „RightSound" technologija

Be aido ir garso vėlavimo problemų sprendimo, „Logitech RightSound" pastebimai numalšina ir pašalinius garsus. Programinė įranga automatiškai išskiria kalbančiojo balsą iš kitų garsų ir pašalina bendravimo kokybę įtakojantį triukšmą.

Aukštos kokybės kamera profesionalams

Nedidelė ir patogi „Logitech QuickCam Deluxe for Notebooks" kamera siūlo geriausią garso ir vaizdo kokybę tarp šios grupės kamerų. Skirtingai nuo daugumos kitų interneto kamerų, „QuickCam Deluxe for Notebooks" įmontuotas kokybę itin smarkiai įtakojantis stiklinis lęšis ir net 1,3 megapikselio sensorius.

Dar vienas šios kameros privalumas - patogumas. Kameros viršuje įmontuotas atskiras mygtukas, kuriuo galima fotografuoti, o tvirtinimui prie monitoriaus naudojamos minkštos žnyplės tilps net ir ant senesnių ir storesnių kompiuterių. „QuickCam Deluxe for Notebooks" yra sertifikuotas ir suderinamas su „Windows Vista", todėl šios OS vartotojams pradedant naudotis kamera tereikės prijungti ją prie kompiuterio - ir viskas.

Puikus sprendimas vaizdo skambučių naujokams

„QuickCam for Notebooks" kamera yra pigiausia nešiojamiems kompiuteriams skirta „Logitech" interneto kamera. Nepaisant nedidelės kainos, joje yra įmontuotas mikrofonas su „RightSound" technologija, garantuojantis puikios kokybės garsą net ir nenaudojant ausinių ar papildomo mikrofono. Praktiškas dizainas leidžia itin greitai pasiekti įprastas funkcijas, tokias kaip fotografavimas ar fokusavimo nustatymai.

„Windows Vista" palaikymas

Tiek „QuickCam Deluxe for Notebooks", tiek „QuickCam for Notebooks" veikia su „Windows Vista". Nauja „QuickCam" programinė įranga (10.5 versija) palaiko „QuickVideo", „QuickPicture" ir „QuickView" grafinius priedus. „Logitech" planuoja pristatyti papildomus grafinius priedus, kuriuos bus galima parsisiųsti iš kompanijos svetainės adresu www.logitech.com.

Papildomi pramogų filtrai

Šios naujienos yra pirmosios „Logitech" kameros nešiojamiems kompiuteriams, palaikysiančios pramogų filtrus. Pramogų filtrai transliuojamam vaizdui suteikia naujų galimybių - pavyzdžiui, vieno mygtuko paspaudimu įjungiamas į įvairius veido ir galvos judesius reaguojantis ryklys. Be dvylikos su programine įranga tiekiamų filtrų, balandžio mėnesį „Logitech" planuoja pristatyti naujus. Juos bus galima nemokamai atsisiųsti iš kompanijos svetainės adresu www.logitech.com.

Laikas ir kaina

„Logitech QuickCam Deluxe for Notebooks" ir „Logitech QuickCam for Notebooks" rinkoje turėtų pasirodyti jau šį mėnėsį. Rekomenduojama „QuickCam Deluxe for Notebooks" kaina - 59,99 eurai, tuo tarpu „QuickCam for Notebooks" - 39,99 eurai.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Turizmo agentūros (10)    Krašto apsauga (27)    Informaciniai karai (11)    Modemai (8)    Sąmokslo teorijos (19)    Intel (6)    Lotynų kalba (11)    Tibetas (10)    Tėvynės sąjunga (4)    Svarstyklės (7)    Maxima (10)    Gyvenimo džiaugsmas (2)    Mistika (446)    „Lietuvos” kino teatras (13)    Krikščionys demokratai (3)    Samsung (3)    Užgavėnes (9)    Augalai (8)    TV3 (4)    Žindymas (14)    Klubai (8)    Katės (33)    Kompiuterio ergonomika (8)    Politikai (183)    Pankai (6)    Literatūra (239)    Technologijos (1819)    Atmintis (4)    Arkliai (12)    Kačių veislės (25)    Kaziuko mugė (3)    Reinkarnacija (6)    Logistika (12)    Grožio salonai (6)    Shidokan (3)    Žirgų sportas (4)    Vilniaus bendruomenės (4)    Drabužiai (41)    Specialiosios tarnybos (36)    Seimo rinkimai 2004 (3)    Menas būti kartu (2)    Bankinės technologijos (11)    Jausmai (27)    Buto remontas (3)    Dvarai (36)    Jautis (7)    Breakdance (4)    Apskaita (15)    Romas Kalanta (4)    Bendravimas (743)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!