LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 19 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Programavimas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-11-17
Užsakymai iš JAV paskatino "e-sense" investuoti į trimatę kompiuterinę grafiką
Internetinių sprendimų bendrovė "Proto zona", rinkoje veikianti su prekės ženklu "e-sense", įsigijo 50 proc. įmonės "New Art Studio", kuri siūlo trimatės kompiuterinės grafikos paslaugas, akcijų. Šis pirkinys leis "e-sense" plėsti savo veiklą siūlant klientams kompleksinius produktus ir didesnę paslaugų kokybę. Sandorio suma neskelbiama.

"Užsakymams, kurie reikalauja trimatės grafikos ir animacijos sprendimų iki šiol samdydavome išorines kompanijas. Tačiau augant tokių užsakymų kiekiui, pastebėjome, kad investavę ir patys įgiję reikiamus sugebėjimus galėsime sparčiau plėstis", - teigė "e-sense" direktorė Goda Stonytė.

"e-sense" iniciatyva keičiamas "New Art Studio" prekinis vardas: jis bus suvienodintas su naujųjų akcininkų bendrovės prekiniu vardu ir vadinsis "e-sense media".

"Nuo šiol mūsų klientams nebereikės ieškoti atskirų kompanijų – pasiūlysime visas paslaugas gauti iš vienų rankų. Lietuvoje yra vos keletas internetinių sprendimų bendrovių, turinčių pakankamą patirtį ir programavimo, ir trimatės grafikos bei animacijos kūrybos srityse, todėl įgysime konkurencinį pranašumą", - sakė G. Stonytė.

Bendrovė tikisi sustiprinti savo pozicijas Lietuvos nekilnojamojo turto (NT) rinkoje ir ypač JAV, kur turi įsteigusi savo atstovybę. Dabar apie 15 proc. "e-sense" gaunamų užsakymų sudaro JAV įmonių projektai. Maždaug 60 proc. klientų iš už Atlanto pageidauja ir trimatės grafikos paslaugų.

Šiuo metu "e-sense" derasi dėl ilgalaikių kontraktų su viena didžiausių Teksaso valstijos statybų bei investicijų į NT kompanija, taip pat su didele Čikagoje esančia architektų įmone. Tikimasi, kad 2007 metų pabaigoje užsakymų iš JAV dalis sudarys 30-40 proc. visų bendrovės vykdomų projektų.

Naujai įgytas kompetencijas įmonė tikisi sėkmingai išnaudoti ir kuriant NT objektų internetinius tinklalapius. "Daug projektų plėtra užsiimančių verslininkų pradeda labiau vertinti internetines svetaines kaip pagalbinį pardavimo įrankį. NT rinkoje jos pasižymi tam tikra specifika – itin svarbios yra projektų erdvinės vizualizacijos, animuotos virtualios ekskursijos po statomus kvartalus ar namus. Joms sukurti pravers "e-sense media" sukaupta patirtis", - pasakojo G. Stonytė.

"e-sense" orientuosis į sudėtingus projektus, kuriems reikia didelės kompetencijos ir pajėgių turinio valdymo sprendimų bei kūrybiškumo reikalaujančius trimatės grafikos projektus.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Tatuiruotės (7)    Aerobika (3)    Picerijos (4)    Pirmoji meilė (3)    Matematika (2)    Skorpionas (7)    Mityba (43)    Metalinės muzikos grupės (8)    Istorija (154)    Sektos (12)    Psichologija (89)    Vestuvės (16)    Velniai (9)    Rytietiški šokiai (16)    Bitė (5)    Kelionių įspūdžiai (26)    Įvaikinimas (3)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Draugystė (10)    Soliariumai (5)    Skaneriai (5)    Partijos (41)    Kulinarija (181)    Telekomunikacijos (188)    Alus (22)    Jausmai (27)    Užsienyje (50)    Emigrantai (22)    Apatinis trikotažas (17)    BTV (3)    Kūdikio maitinimas (3)    Bendravimas (743)    Moters diena (4)    Žemės grobstymai (50)    Taksas (2)    Kinas (193)    Žemgrobiai (6)    Duomenų apsauga (3)    Poetai (11)    Žvejyba (30)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Miestų bendruomenės (7)    Šventasis Kazimieras (2)    Hobi (106)    Stilius (86)    Auklės (3)    Kelnaitės (2)    Trys karaliai (5)    Lobiai (12)    Panayiotis Zavosas (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!