LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Programavimas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-07-28
LG paleido revoliucinį portalą programų kūrėjams

Unifikuotas sprendimas leis kurti, bandyti ir platinti idėjas LG telefonams

Pasaulinė mobiliųjų komunikacijų lyderė ir technologijų novatorė "LG Electronics" (LG) baigė pertvarkyti programuotojams skirtą pasaulinį portalą "Mobile Developer Network". Atnaujintame portale nuo šiol bus galima rasti daugiau informacijos ir paslaugų, kuriomis galės naudotis LG telefonams pritaikytų programų kūrėjai.

Atnaujintame "LG Mobile Developer Network" portale, kurį galima rasti adresu http://developer.lgmobile.com, LG jos telefonams skirtą programinę įrangą kuriantiems specialistams siūlo daugiau ir patogesnių būdų programų rašymo procesui optimizuoti. Tarp jų - įvairiapusis įrankių rinkinys kurti, testuoti ir pateikti programas vartotojams. Atnaujinta platforma taip pat turi interaktyvių ypatybių ir palengvina dalijimąsi programine įranga, turiniu ir programomis su kitais programuotojais.

Tarp LG portalo ypatybių - naujos testavimo galimybės, kurios turėtų užtikrinti programinės įrangos kokybę. Naudodamiesi specialia "Virtual Developer Lab" (VDL) funkcija, kurią užtikrina "DeviceAnywhere" (www.deviceanywhere.com), programuotojai gali patikrinti, kaip jų sukurtos programos veiktų realiuose LG telefonuose. VDL suteikia virtualią platformą, prie kurios programuotojai gali jungtis internetu ir taip visapusiškai išbandyti savo kūrinius. Realiuoju laiku veikianti bandymų platforma padeda aptikti ir pašalinti klaidas bei kitus programų trūkumus prieš jas pasiūlant parsisiųsti LG klientams. Be to, portale galima naudotis ir kita bandymams skirta paslauga OTA ("Over-The-Air), leidžiančia į savo telefoną parsisiųsti "Java" programą ir ją tuojau pat išbandyti.

"Vienas iš pagrindinių sėkmės veiksnių ateities mobiliųjų technologijų versle yra tai, kaip gerai programinė įranga bus pritaikyta telefonams", - sakė "LG Electronics" Mobiliųjų telefonų tyrimų centro vykdomasis viceprezidentas Woo Youngas Kwakas (Woo Young Kwak). - Šiandien programinė įranga išplečia mobiliųjų telefonų galimybes iki tokio lygio, apie kurį anksčiau net negalvojome, o jų laikui bėgant tik daugės. Galimybė pritaikyti telefoną savo poreikiams pridedat programų tampa tokia pat svarbi kaip ir įrenginio techninės ypatybės. Tikiu, kad labiau rūpindamasi programų kūrėjais LG įgis pranašumą siekiant pasaulio mobiliųjų komunikacijų lyderio pozicijos artimiausioje ateityje."

Be to, portale bus galima rasti ir "Software Development Kit" (SDK) įrankį, padėsiantį programuotojams kurti LG telefonų įskiepius. Šios nedidelės programos, sukurtos naudojantis SDK, galės būti persiųsti kitiems programuotojams per "Widget Gallery". Jos netgi galės būti siūlomos diegti į vėliau šiais metais pasirodysiančius bendrovės telefonus.

Atnaujinant "LG Developer Network" portalą buvo sukurta nauja intuityvi vartotojo sąsaja, palengvinanti įvairios informacijos paiešką svetainėje. Be naujo turinio ir paslaugų, portalas taip pat skiria dėmesio programuotojų bendruomenės plėtrai ir bendravimo tarp kūrėjų skatinimui. "Widget Gallery" funkcija ir įvairūs forumai apie "Java", "Flash Lite" ir įskiepių kūrimą padės programuotojams lengvai tarpusavyje keistis žiniomis, nuomonėmis ir informacija apie projektus.

LG portalas "Mobile Developer Network" ir "Java SDK" įrankiai buvo pristatyti 2008 metais. Jie programuotojams turėjo suteikti nevaržomą erdvę dalintis įvairiais ištekliais. Nuo to laiko portalo populiarumas augo, jis buvo nuolatos atnaujinamas, idant atitiktų programuotojų bendruomenės poreikius. Portalą "LG Mobile Developer Network" ketinama integruoti į liepos 14 dieną veikti pradėjusią LG programų parduotuvę "LG Application Store", kuri turėtų tapti efektyviu būdu programuotojams siūlyti ir parduoti savo darbus.

Apie "LG Electronics, Inc."

"LG Electronics, Inc." (KSE: 066570.KS) yra pasaulinė lyderė technologinių naujovių namų elektronikos, mobiliųjų komunikacijų ir buitinės technikos srityse. Kompanijoje dirba daugiau nei 84 tūkst. darbuotojų, 115 padalinių visame pasaulyje. Pernai kompanijos pasauliniai pardavimai siekė 44,7 mlrd. JAV dolerių. Bendrovė jungia laisvalaikio namuose, mobilių komunikacijų, buitinės technikos, oro kondicionavimo ir sprendimų verslui padalinius. LG yra vienas didžiausių pasaulyje plokščiųjų ekranų televizorių, garso ir vaizdo prietaisų, mobiliųjų įrenginių, oro kondicionierių ir skalbimo mašinų gamintojų. LG yra pasirašiusi ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį ir yra pasaulinis "Formulės 1" partneris ir "Formulės 1" technologijų partneris. Būdamas išskirtiniu partneriu, LG turi išskirtines rinkodaros ir pavadinimų naudojimo teises buitinės elektronikos, mobiliųjų telefonų ir duomenų procesorių srityse. Daugiau informacijos - www.lge.lt.

Apie "LG Electronics Mobile Communications Company"

"LG Electronics Mobile Communications Company" (mobiliųjų komunikacijų padalinys) - pirmaujanti pasaulyje mobiliojo ryšio ir informacinių technologijų bendrovė. LG mobilieji telefonai užtikrina optimalią naudojimosi jais patirtį vartotojams visame pasaulyje, nes bendrovė siūlo pažangiausias technologijas ir inovatyvius mobiliųjų telefonų dizainus. LG siekia integruoti technologijas ir gamina vis daugiau mobiliųjų telefonų su integruotomis kompiuterių galimybėmis. LG ir toliau sieks pirmauti mobiliojo ryšio telefonų gamybos srityje, kuriant modernaus dizaino produkciją ir taikant sumaniąsias technologijas. Daugiau informacijos - www.lge.lt.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Mobilūs ryšiai (193)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Laivyba (17)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Žemgrobiai (6)    TELE-2 (7)    Interneto dienoraščiai (2)    Kovo 8 (3)    BTV (3)    Pankai (6)    Darbdaviai (10)    Grybų patiekalai (6)    Lietuvoje (43)    Egiptas (24)    Namų vaizdo technika (2)    Amerikos lietuviai (7)    Kovo 11 (4)    Bankinės technologijos (11)    Lotynų kalba (11)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Vytautas Landsbergis (6)    Miestai (14)    Fizika (11)    Kultūra (749)    Akvariumai (58)    Ekologiški produktai (2)    Shidokan (3)    Žmogaus teisės (18)    Susitaikymas (9)    Žuvys (7)    Burtai (8)    Gotai (17)    Prokuratūra (4)    Archeologija (42)    Brendis (6)    Politika (26)    Joga (56)    Kelnaitės (2)    Skaneriai (5)    Eurointegracija (5)    Rinkimai (23)    Taksas (2)    Omnitel (12)    Sektos (12)    Arbata (10)    Savivaldybių rinkimai 2007 (9)    Subkultūros (99)    Vartotojai (29)    Draugystė (10)    Anglų kalba (35)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!