LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Sel
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2007-04-13
Radijo stočių eteryje sukasi Sel šokių daina "Svetimi"
Jau kurį laiką radijo stoties "ZipFm" eteryje sukasi Sel šokių daina "Svetimi". Šią dainą perdarė jaunas ir labai perspektyvus didžėjus, apie kurį mes paskleisime šiek tiek daugiau naudingos informacijos.

Dj Funny savo kūrybinę veiklą pradėjo 2000 metais, kai mokėsi mokykloje. Jis pradeda aktyviai lankyti įvairius klubus, kur susipažįsta su žinomais didžėjais ir nuolat sukasi jų apsupty, kaupia patirtį. 2006 metais Andrejus pradeda pats aktyviai dalyvauti įvairiuose vakarėliuose Lietuvoje. Užsimezga ryšiai su žinomais didžėjais, grupėmis ir prodiuseriais. Bet šie pasiekimai netenkina Andrejaus ir jis nusprendžia užsiimti savo kūryba. 2006 metų vasarą atsiranda keli populiarių Lietuvos ir Rusijos atlikėjų kūrinių DJ Funny breaks reworkai. O pirmomis 2007 m. sausio mėnesio dienomis atsiranda pirmasis DJ Funny remiksas sukurtas vienam iš visų laikų populiariausių šokių muzikos hitų Lietuvoje Sel - Svetimi, kuris transliujamas radijo stoties "ZipFm" eteryje. Andrejus pažada nepalikti be dėmesio ir kitų Lietuvos atlikėjų. Artimiausiu laiku planuoja išleisti savo singlą pavadinimu "Club Superstar".

Dj Funny optimistiškai nusiteikęs, pasiruošęs atiduoti visas kūrybines jėgas ir populiarinti Lietuvoje klubinės muzikos stilių - breaks.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Mobilūs ryšiai (193)    Džiazo muzikos grupės (11)    Taksas (2)    Tadas Blinda (10)    Emo (10)    Vytautas Landsbergis (6)    Smurtas mokyklose (10)    Siemens (6)    TV3 (4)    Ištikimybė (4)    Arbata (10)    Žmogaus teisės (52)    Metalistai (8)    Kietieji diskai (17)    Vynas (16)    Vilius Navickas (2)    Mada (4)    Tamplieriai (7)    Erotika (8)    Lobiai (12)    Mitingai (5)    Duomenų apsauga (3)    Žvaigždės (19)    Kelionių įspūdžiai (26)    Akvariumai (58)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Vaistai (15)    Burtai (8)    Astrologija (27)    Istorija (154)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Aviacija (38)    Kovo 11 (4)    Stalo žaidimai (7)    Skandalai (476)    Teatrai (21)    Amfetaminas (2)    Sodininkystė (22)    Televizoriai (2)    Narkotikai (97)    Vaizdo sistemos (34)    Geležinkeliai (4)    Vabzdžiai (5)    Garso sistemos (15)    Projektavimas (7)    Skirmantas Valiulis (32)    Politika (363)    Savivaldybių rinkimai 2007 (9)    P2P tinklai (2)    Kornreksai (3)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!