LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 18 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Sel
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2007-03-15
Grupė SEL "nušlavė" net tris BRAVO apdovanojimus
Ketvirtadienio vakarą Vilniuje, „Forum Palace", surengta prestižinių BRAVO apdovanojimų ceremonija. Geriausiems 2006 m. Lietuvos roko ir popmuzikos atlikėjams buvo teikiamos BRAVO žvaigždės. BRAVO apdovanojimai ko gero vieni svarbiausių Lietuvos muzikos pasaulyje. Nusipelniusius muzikantus renka itin kompetentinga komisija, kuri šiemet buvo palanki grupei SEL. Egidijus Dragūnas gavo netgi dvi BRAVO žvaigždes: "Metų albumas" - "Muzika", "Geriausia metų daina" buvo išrinkta "Muzika". Taip pat albumo prodiuseris Žilvinas Žūsinas gavo apdovanojimą kaip "Metų prodiuseris". Grupė SEL "nušlavė" daugiausiai apdovanojimų, kas perdaug nieko ir nešokiravo, visi SEL gerbėjai to tikrai tikėjosi. "Esu patenkintas, nors to labai nesureikšminu.

Meluočiau sakydamas, kad nesitikėjau. Kiekvienas žmogus kažką darydamas tikisi geriausiu rezultatų, todėl įvertinimai yra tik paspirtis dirbti toliau, ir tikėti tuo ką tu darai, ypač kai turiu gera grupę, o prodiuserio Žilvino Žūsino ir mano požiūris į darbą yra išties panašus, kitaip albumas "Muzika" ne būtų toks įvertintas BRAVO komisijos, Ačiū visiems, kurie klausosi mano muzikos ir ja tiki" - dalijosi savo įspūdžiais Egidijus Dragūnas.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Baikeriai (8)    Soliariumai (5)    Linux/Unix (34)    Kokainas (6)    Sveikata (313)    Airija (9)    Pagalba ir prevencija (124)    Šaulys (7)    E - komercija (87)    Viskis (8)    Erotika (8)    Skorpionas (7)    Sektos (12)    Sektos žudikės (6)    Gaisrininkai (7)    Susitaikymas (9)    Lietuva (2)    Ožiaragis (7)    Alkoholizmas (15)    Apatinis trikotažas (17)    Budizmas (73)    Interneto dizainas (5)    Tiškevičiai (18)    Islamas (31)    Chemija (5)    Krikščionys demokratai (3)    Savivaldybių rinkimai 2007 (9)    Feng šui (7)    Gyvūnai (174)    Amfetaminas (2)    Egzorcizmas (11)    Depresija (29)    Augalai (8)    Erich Fromm (5)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Smurtas mokyklose (10)    Arbata (10)    Laivyba (17)    Tamplierių ordinas (7)    Subkultūros (99)    Telekomunikacijos (188)    Vandenis (7)    Architektūra (11)    Prekės ir paslaugos buičiai (2)    Parapsichologai (7)    Fajetai (2)    Dektinė (2)    Tamplieriai (7)    Runkeliai (18)    Žmogaus teisės (18)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!