LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 16 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Skirmantas Valiulis
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-06-16
Profesionalas. Antrasis kraujas
Antanas Žygavičius yra kūrybingas jaunasis filmų kūrėjas: ir temomis - agresija jaunimo gyvenime, žmogaus metamorfozės, ir kino rūšių ir žanrų įvairove - nuo vaidybinio iki animacinio kino. Jis atitinka naujojo kino, plačiau žiūrint - kino saviraiškos, netgi kitaip žiūrinčių, vertinančių ir organizuojančių kino sąjūdį kino entuziastų siekius ir viltis. Man kol kas geriau patinka A.Žygavičiaus animaciniai eksperimentai; jie lakoniškesni, išbaigtesni, aiškios minties. Vaidybinis "Profesionalas. Antrasis kraujas" mėgina smurtą traktuoti žaismingai, su citatomis iš "Rembo" ir kitų filmų. Kartais tas pavyksta visai šauniai, tarpais žaidimas pernelyg užsitęsia. Tačiau jauni žmonės vaidina iš širdies ir stengiasi, kad mums nebūtų nuobodu.

Skirmantas Valiulis
kino kritikas

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Išpažintis (16)    Jautis (2)    Kalėdos (12)    Mokyklos (22)    Amfetaminas (2)    Turizmo agentūros (10)    Avinas (7)    Renginiai (31)    Poltergeistai (2)    Spiritizmas (4)    Trys karaliai (5)    Drabužiai (41)    Sektos žudikės (6)    Atviras kodas (23)    Vestuvės (16)    Žindymas (14)    Literatūra (239)    Statyba (29)    Artūras Zuokas (41)    Priklausomybė (3)    Šaudymas iš lanko (2)    Joninės (6)    Filologija (2)    Opel (4)    Erotiniai šokiai (23)    Pedagogika (21)    Mobilūs ryšiai (193)    Breakdance (4)    Depresija (29)    Kelionių organizatoriai (6)    Nešiojami kompiuteriai (12)    Astronomija (46)    Partijos (41)    Restoranai (5)    Vaistai (15)    Sportas (8)    Kazimiera Prunskienė (13)    Optinis ryšys (12)    Kačių veislės (25)    Grybai (3)    Mitingai (5)    Bibilija (10)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Klubai (8)    Teisė (61)    Opijatai (13)    Duomenų apsauga (3)    Vynas (16)    Skaneriai (5)    Rašytojai (11)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!