LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Šv. Valentino diena
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-02-11
Valentino dienos romantika

* Uždekite daugybę įvairiausių formų ir dydžių raudonų žvakučių.

* Nepamirškite raudonų gėlių - ne tik rožių, bet ir tulpių, gvazdikų bei kitokių. Po vieną ar puokštėmis pamerkite jas visame kambaryje.

* Gėles, užuolaidas, baldus ir visa, ką tik norite, papuoškite raudonais kaspinėliais bei balionais.

* Visas arba kelias lemputes pakeiskite raudonomis

* Raudonų mirksinčių lempelių girliandą nutieskite palube prie užuolaidų, aplink didelius gėlių vazonus.

* Kambaryje pridėliokite sausų kvepalų gražiose vazelėse.

* Iškirpkite raudono popieriaus širdelių girliandą ir pritvirtinkite prie sienos, durų, gal net lubų.

* Virš lovos pakabinkite raudonos krentančios medžiagos baldakimą.

* Paklokite švarią patalynę ir ant savojo Valentino pagalvės padėkite rožę ar paberkite jos žiedlapių.

* Apsirenkite seksualiais raudonais apatiniais.

* Stalą uždenkite raudona staltiese, baltas servetėles perriškite raudonais kaspinais. Į susuktą jo servetėlę įdėkite raudoną rožę ir kelis žiedlapius padėkite vidury stalo.

Romantikos pagalbininkai

* Pasidarykite naują šukuoseną. Jūs turite atrodyti pritrenkiamai - juk gražinatės ne tik dėl savo partnerio, bet ir dėl savęs. Todėl privalote atrodyti taip, tarsi susiruošusi į kviestinius pietus pas karališko kraujo asmenis.

* Perskaitykite visus atvirukus, kuriuos kada nors siuntėte vienas kitam Valentino dieną.

* Nusipirkite mažų raudonų lapelių ir ant kiekvieno užrašykite, dėl ko mylite, gerbiate ir vertinate savo Valentiną. Lapelius sumaišykite ir per vakarą vis pasiūlykite partneriui išsirinkti vieną. Tegul perskaito, po to premijuokite bučiniu.

* Jei bendraujate gana neilgai, kiekvienai kartu praleistai dienai iškirpkite raudoną širdelę, ant jų surašykite linkėjimus savo Valentinui ir sudėkite į širdies formos dėžutę. Tokia dovana jam bus saldesnė už bet kokį šokoladą.

* Savo Valentinui įteikite pluoštelį savadarbių loterijos bilietų su pasiūlymais, ko jis norėtų: viso kūno masažo, pėdos pakasymo, kaklo paglostymo, jaukios vakarienės namuose, šventiškos vakarienės kavinėje, šokių vakaro, nueiti į kiną. Tai turi būti būtent jo, ne jūsų mėgstami dalykai. Ant kiekvieno bilieto nurodykite galiojimo laiką.

* Išpieškite vienas kitą: nupieškite širdis, užrašykite meilės žodžius. Tam labai tinka avietės arba tirštas sirupas. Nuvalyti kūną irgi labai malonu.

* Sužaiskite Valentino ruletę: padovanokite savo mylimajam dvylika šokoladinių rožyčių; pasakykite vienuolika priežasčių, kodėl jį mylite; padovanokite dešimt saldainių; devynis vonios aliejų buteliukus; aštuonis meilės bilietus; septynis meilės eilėraščius; dvi poras seksualių apatinių; penkias aromatines žvakes; keturias lyrines dainas; tris įrėmintas nuotraukas; du nepamirštamus ketureilius ir pietus šventiškai papuoštoje kavinėje.

Šaltinis

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Tinklapiai (13)    Darbo partija (4)    Lietuvoje (16)    Valstiečių sąjunga (2)    „Lietuvos” kino teatras (13)    Bendravimas (743)    Domenai (11)    Gyvūnai (174)    Spausdintuvai (12)    Vox Populi (14)    Monitoriai (11)    Ekonomika (259)    Logistika (12)    Kultūra (749)    Klaviatūros (11)    Stilius (86)    Lietuvoje (43)    Vorai (2)    Kaziuko mugė (3)    Darbdaviai (10)    Vaizdo sistemos (34)    Mistika (446)    Saugus internetas (11)    Paukščių gripas (21)    Erich Fromm (5)    Biologija (222)    Vokiečių aviganis (2)    Teisėtvarka (24)    Striptizas (8)    Ožiaragis (7)    Advokatai (10)    Makaronai (2)    Neištikimybė (2)    Politika (26)    Dvyniai (9)    Hobi (106)    Vytautas Bogušis (12)    Atleidimo svarba (2)    Teisė (61)    Gaisrininkai (7)    Istorija (154)    Programavimas (20)    Žiniasklaida (108)    Aiškiaregiai (11)    Psichiatrija (64)    Z.Jurgelevičiaus rubrika (23)    Žuvys (7)    Modemai (8)    Nešiojami kompiuteriai (12)    Linux/Unix (34)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!