LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Šv. Valentino diena
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2007-01-28
Tik nepersistenkite

Valentino diena yra ypatinga ne tik įsimylėjusiems ar visiems, kas turi antrąją pusę, bet ir kiekvienam iš mūsų. Juk Valentino diena iš esmės yra labai teigiama ir graži šventė, kurią galime paminėti kiekvienas.

Tačiau jei Valentino dieną švenčiame, dažniausiai norisi ir pasipuošti. Taigi kaip rengtis Valentino dieną, kad atrodytume šventiškai, tačiau ne pernelyg iššaukiančiai? Juk ši šventė dažniausiai yra ir darbo diena, taigi negalime darbe išsišokti ypač seksualiais ar atvirais rūbais, nors tokiai dienai idėjiškai jie ir tiktų.

Iš tikrųjų tai yra labai paprasta. Valentino diena mums asocijuojasi su meilės spalvomis: raudona, rausva, purpurine. Taigi pirma gairė, pagal kurią galima rinktis aprangą šiai ypatingai dienai, yra būtent tų trijų spalvų koloritas.

Turbūt beveik kiekviena moteris savo garderobe turi raudonos, rausvos ar purpurinės spalvos drabužėlį. Taigi Valentino diena yra pats tinkamiausias metas jį apsirengti, nes kiekvienas, pamatęs jus su tokios spalvos drabužiu, supras, kad jūs švenčiate! Taigi prie įprastinės aprangos priderinkite raudoną palaidinę ar rausvą megztinuką. Taip pat galite rinktis purpurinį švarkelį ar net visą tokios spalvos kostiumėlį.

Kita aprangos galimybė - tiesiog raudonos, rausvos ar purpurinės spalvos aksesuaras. Tai gali būti masyvūs karoliai, skarelė, šalikėlis ar pirštinės. Taip pat nepamirškite ryškaus lūpdažio ir nagų lako ir jūs jau atrodysite šventiškai.

Dar viena labai įdomi ir šventiška aprangos detalė būtų raudonos pėdkelnės ar kojinės. Eilinę dieną ši detalė atrodytų gan iššaukiančiai, tačiau Valentino dieną tai yra labai tinkamas aprangos sprendimas.

Apskritai geriau vengti visokių širdučių ir panašių dalykėlių savo aprangoje, nes tai yra gana vaikiška ir nebeįdomu. Verčiau pasitelkite fantaziją ir išreiškite savo šventinę būseną subtilesniomis detalėmis. Juk Valentino diena – meilės ir džiaugsmo šventė!

Šaltinis

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Vorai (2)    Ginklai (22)    Duomenų apsauga (3)    Nusikaltimai (6)    Subkultūros (99)    Meninė gimnastika (14)    Parašiutizmas (15)    Narkotikai (97)    Tinklapiai (13)    Dailė (34)    Opijatai (13)    Mistika (446)    Liberalai demokratai (3)    Viktor Uspaskich (61)    Kietieji diskai (17)    NLP (8)    Apskaita (15)    Džiazo muzikos grupės (11)    Meilė (138)    Auklės (3)    Internetas (184)    Burtai (8)    Ekologiškas maistas (2)    Bibilija (10)    Kandidatai į prezidentus (5)    Z.Jurgelevičiaus rubrika (23)    BTV (3)    Liberalų sąjūdis (5)    Konspiracija (2)    Krikščionys demokratai (3)    Literatūra (239)    Poltergeistai (2)    Savižudybė (12)    Liūtas (7)    Turizmo agentūros (10)    Melagių diena (3)    Žmogaus teisės (18)    Policija (2)    Gimimo diena (3)    Katės (33)    Šventės (117)    Užsienyje (50)    Lietuvoje (16)    Teatrai (21)    Projektavimas (7)    Vampyrai (9)    Interneto tinklai (4)    Fizika (11)    Prancūzų buldogas (2)    Žemės grobstymai (50)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!