LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 17 d., trečiadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vytautas Bogušis
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-09-19
V.Bogušis: Seimas turi būti suinteresuotas kuo spartesniu parlamentiniu tyrimu dėl VSD
Seimas ir Valstybės saugumo departamento (VSD) turi kuo greičiau duoti aiškius ir nedviprasmiškus atsakymus į visuomenės keliamus klausimus dėl padėties šalies saugumą užtikrinančioje institucijoje, sureguliavimo, teigia Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) narys liberalcentristas Vytautas Bogušis.

“Seimas NSGK turėtų suteikti visus reikalingus įgaliojimus, kurie komitetui leistų operatyviai, objektyviai ir be emocijų išsiaiškinti problemų VSD priežastis bei pasiūlyti galimus sprendimo būdus. To reikalauja ne tik visuomenė, bet ir atsakomybė už vieną iš svarbiausių šalies saugumą užtikrinančių institucijų”, - mano V.Bogušis.

Liberalcentristo įsitikinimu, tiriant VSD veiklą būtinas maksimalus apolitiškumas, dalykiškumas ir nacionalinių šalies interesų viršenybė prieš bet kokius kitus problemos tyrimo aspektus.

Šaltinis

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Mazda (2)    Draugystė (10)    Grybai (3)    Jautis (2)    Runkeliai (18)    Statyba (29)    Tinklapiai (13)    Lobiai (12)    Interjero dizainas (13)    Žemės ūkis (33)    Duomenų apsauga (3)    Shidokan (3)    Turizmo agentūros (10)    Kačių veislės (25)    Archeologija (42)    Emigrantai (22)    Šatrija (4)    Įdomybės (87)    Kreditai (2)    Šalys (61)    Žvaigždės (19)    Meilė bloguose (6)    Pagonybė (3)    Projektavimas (7)    Literatūra (239)    Tamplieriai (7)    LICS (17)    Grybų patiekalai (6)    Chiromantija (3)    Moters diena (4)    Kompiuterio ergonomika (8)    Kelionių pasiūlymai (7)    Bibilija (10)    LNK (2)    Klonavimas (10)    Motociklai (12)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Škotų aviganis (3)    Lietuvoje (43)    Anglų kalba (35)    Vestuvės (16)    Pedagogika (21)    Mokyklos (22)    Darbo partija (4)    Visuotinė istorija (44)    Prezidento rinkimai (6)    Knygos (23)    Jautis (7)    Mistika (9)    Vaistai (15)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!