LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Auklės
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-07-11
Firma "Mama ir auklė"

Vaikas yra vertas, kad juo būtų tikrai gerai rūpinamasi. Įsikūrėme 2002 m. birželio 3 d. Auklėms iškėlėme pačius griežčiausius reikalavimus, pasirinkome kelių etapų psichologinę atranką - kad maksimaliai sumažintume riziką, atsirandančią priimant į namus ir šeimą naują žmogų, ypač - patikint vaikus. Mūsų firmoje yra nuolatinė duomenų bazė, galimybė konsultuotis su vaikų, raidos ir suaugusiųjų psichologais.

2003 m. rugpjūčio mėnesį įkūrėme "Mamos ir auklės akademiją"- kad geros auklės padėtų patenkinti ne tik vaiko saugumo, rūpesčio poreikį, bet ir žingeidumą, nepraleisti imliausių lavinimui periodų. Nuo 2003 metų rugsėjo mus įvertino ir rekomenduoja ilgiausiai Lietuvoje einantis žurnalas tėvams „Tavo vaikas".

2003 m. gruodžio mėnesį atidarėme filialą Kaune. Vilniuje ir Kaune dirbame su patyrusiomis psichologėmis, renkamės profesionales, kurios ne tik specializuojasi klinikinėje psichologijoje, bet ir... turi vaikų. Mums svarbu, kad atrinkti žmonės, kurie ateis dirbti į šeimą, būtų psichiškai stabilūs, jautrūs, kantrūs. Mūsų reikalavimai dideli - atrenkame tas aukles, kurioms tikrai galėtume patikėti savo vaikus.

Norėdami suteikti savo vaikams tai, kas geriausia, tėvai turi eiti dirbti, turi patys tobulėti, bendrauti ir siekti. Tuomet prireikia auklės (juk šiuolaikiniai seneliai taip pat turi svajonių ir planų į ateitį...). "Mamą ir auklę" sukūrėme, kad padėtume tęsti darbą, kurį pradėjote su tik gimusiu kūdikiu - skirdami dėmesį, rūpestį ir žinias.

MAMOS IR AUKLĖS AKADEMIJA.

Kas tai?   Atėję į mūsų firmą tampate "Mamos ir auklės akademijos" nariais. Tai reiškia, kad Jūsų auklė bus supažindinama su mūsų pateiktais konspektais:

  •  apie vaikučių saugumą,
  • poreikius,
  • auklėjimą,
  • raidą;
  • susipažins su vertingiausiais straipsniais mamų žurnaluose ir internete, populiariomis ugdymo metodikomis.

Jūsų auklė sužinos, kas svarbiausia mažyliui šiuo metu ir ką galima padaryti, kad jis augtų pats šauniausias: kaip vystyti jo judesius, stimuliuoti vaizduotę, norą pažinti, skatinti kūrybingumą, muzikalumą, lavinti atmintį, orientaciją, dėmesį...

Vaikučiui augant auklė plės jo akiratį , žinos, kas kur vyksta: kinas, teatras, koncertai...

Mokslininkai nustatė, kad žmogaus smegenys auga iki 7 metų, iš jų 70-80% -  iki trijų metų. Todėl tai, ką "investuos" tėveliai ir kiti artimi žmonės į mažą vaiką, yra nepaprastai svarbu.

Didžiausias mūsų rūpestis - kad Jūsų vaikutis gautų tai, kas geriausia. Veikdami kartu - Jūs ir firma"Mama ir auklė" - tai būtinai pasieksime.

PASLAUGOS  

Pastovios auklės

Pastovios auklės paieška prasideda nuo anketos, kurioje nurodoma, kokios auklės reikia, kokios jos savybės būtų pageidautinos ir nepageidautinos, koks vaiko charakteris, sveikata (ar būtina profesionali ar specifinė priežiūra), šeimos įpročiai. Anketą galima užpildyti elektroniniu būdu, taip pat atvažiavus į biurą arba pasikvietus darbuotoją į namus (paprastai tai siūloma tuo atveju, jei vaikutis labai mažas; atvažiavimas mieste nemokamas). Užpildžius anketą aptariamos galimos kandidatūros. Klientai supažindinami su siūlomų auklių anketa ir psichologiniais duomenimis. Su patikusiomis kandidatėmis organizuojamas susitikimas.

Įprasta auklės darbo diena - 8-10 val. Auklės pusei (daliai) dienos paieška nesiskiria nuo pilną dieną dirbančios auklės paieškos. Anketoje nurodomas pageidaujamas darbo laikas, taip pat kaip ir ieškant auklės, dirbančios kintančiu grafiku.

Jei auklės reikia tik retkarčiais, pvz., kai vaikas lanko darželį ar mokyklą, bet dažnai serga, ar kitais panašiais atvejais, taip pat verta pagalvoti apie nuolatinį žmogų. Anketoje reiktų kuo tiksliau surašyti, kokiu galimu dažnumu ir kokiais atvejais reikės auklės.  

Vienkartiniai užsakymai - kai auklės reikia nuo poros valandų iki penkių darbo dienų (dėl ilgesnio laiko tariamasi atskirai). Dėl auklės iškvietimo galima susitarti telefonu, nurodant vaiko (vaikų) amžių, lytį, išskirtines savybes, jei tokių yra, pageidaujamą auklės darbo laiką, savo vardą, pavardę, telefoną ir adresą.  

Namų šeimininkės

Anketoje prašoma nurodyti, kokį plotą reiks tvarkyti, kokius darbus atlikti, ar reikės derinti kartu ir auklės, slaugės darbą.  

Slaugės

Šioje srityje nesispecializuojame, tačiau dažniausiai galime pasiūlyti tinkamą moterį su medicininiu išsilavinimu ar slaugės patirtimi.  

Auklių (šeimininkių, slaugių) testavimas

Galima testais patikrinti ir savo susirastą (ne iš agentūros) kandidatę(-ą), kuri praeina tuos pačius atrankos etapus, kaip ir agentūroje siūlomi žmonės. Šeimai pateikiamas psichologinis aprašymas su išvada, ar kandidatei patartina dirbti auklės, namų šeimininkės darbą, kokius vaikus (kokio amžiaus, charakterio) ji galėtų prižiūrėti.  

"Mamos ir auklės akademija" Klientai, samdantys mūsų agentūroje auklę, dalyvauja "Mamos ir auklės akademijoje". Auklė kas keletą mėnesių apsilanko agentūroje, gauna konspektus, įvairią medžiagą, reikalingą auginantiems būtent to amžiaus vaikučius.         

"Akademijoje" gali dalyvauti (ir dalyvauja) ir ne mūsų agentūros auklės, taip pat to pageidaujančios mamytės. Daugiau informacijos rasite skyrelyje "Mamos ir auklės akademija".  

Psichologo konsultacijos

Klientams pageidaujant konsultuoja vaikų, raidos ir suaugusiųjų psichologai.  

KAINOS  

Pastovios auklės, namų šeimininkės, slaugės parinkimas: Vilniuje - 490 Lt, per pirmąjį susitikimą su kandidatėmis įmokama 150 Lt, likusi dalis - 340 Lt - išsirinkus auklę. Taip pat pasirašoma konsultavimo sutartis (35 Lt per mėn.). Kaune auklės parinkimas kainuoja 390 Lt (150 Lt per pirmą susitikimą, 240 Lt - išsirinkus auklę). Taip pat pasirašoma konsultavimo sutartis (30 Lt per mėn.).

Vienkartiniai užsakymai

Agentūrai mokama 30 Lt, auklei - pagal tai, kiek ji dirba ir kokie jai keliami reikalavimai. Auklės užmokestis priklauso nuo darbo rinkos. 

Auklių (šeimininkių, slaugių) testavimas

Vieno Jūsų pasirinkto žmogaus (ne iš agentūros) testavimas kainuoja 150 Lt.      

Konsultavimas ("Mamos ir auklės akademija")

Kas mėnesį už konsultacijas agentūrai mokama 35 Lt, jei konsultacijos vyksta rečiau - 25 Lt.      

Psichologo konsultacijos

Kiekvienu atveju tariamasi atskirai.

Kaip mus rasti

El. Paštas: info@aukles.lt

Adresas:                                                                                              

Firma "Mama ir auklė"
Tel. 241 84 06,8-684 33414 Laisvės pr. 77-514, Vilnius (Pašilaičiai, st. "Poliklinika")   Informacija Kaune tel.  8-684 33414, 674 19870  

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Miniatiūros (7)    Vandenis (7)    Elektronika (8)    Euro naujienos (2)    TV3 (4)    Skirmantas Valiulis (32)    Islamas (31)    2009 metų horoskopas (15)    Duomenų apsauga (3)    Elektroninės šiukšlės (10)    Sony Ericcson (40)    Ekologija (15)    Turizmas (151)    Turizmo agentūros (10)    Lotynų kalba (11)    Burtai (8)    Kelionių pasiūlymai (7)    Dailė (34)    Miestų bendruomenės (7)    Internetas (184)    Nešiojami kompiuteriai (12)    Vaizdo kortos (3)    Džiaugsmas (2)    Vaiduokliai (23)    Įvaikinimas (3)    Lietuva (2)    Liberalai demokratai (3)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Skaneriai (5)    Aerobika (3)    Žemės grobstymai (50)    Atmintis (4)    Savivaldybių rinkimai (9)    Žvejyba (30)    Soliariumai (5)    Maudymosi kostiumėliai (7)    Religija ir tikėjimai (315)    Laivyba (17)    Technologijos (1819)    Šalys (61)    Vilius Navickas (2)    Bankrotas (2)    Pagonybė (3)    Mistika (9)    Draudimas (7)    Lietuvių fantastika (11)    Kalbos kultūra (39)    Pasakos (60)    Žindymas (14)    Bildukai (3)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!