LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 18 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Avalynė
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-01-02
„Viva batai“
„Viva batai“ – sėkmingas batų mažmeninės prekybos tinklas. Pirmoji šio tinklo parduotuvė sostinėje buvo atidaryta prieš penkerius metus. Šiuo metu didžiuosiuose Lietuvos miestuose veikia 14 „Viva batų“ parduotuvių. Sparčią parduotuvių tinklo plėtrą lėmė dėmesys klientui, planinga rinkodara bei sėkmingai parinkta vieta prekybos salonams.

Šiuo metu „Viva batų“ parduotuvėse prekiaujama daugelio garsių Europos gamintojų produkcija, kuri užsakoma prestižinėse avalynės mugėse. Mūsų pirkėjas, įsigijęs mėgstamus batus, gali išsiskirti ir jaustis patogiai.

„Viva batų“ parduotuvių tinklui batus nuolat pristato 50-70 žymių tiekėjų iš Europos ir Tolimųjų Rytų. Su pastaraisiais tiekėjais mūsų tinklas dirba be tarpininkų.

Atrinkdami avalynės kolekcijas keliame tokius kriterijus.

Tai turi atitikti MŪSŲ PIRKĖJŲ lūkesčius
Tai turi atspindėti naujausias MADOS tendencijas
Tai turi būti MODERNIOS KLASIKINĖS mados paskutinis klyksmas!

„Viva batų“ parduotuvėse galite išsirinkti šiais Europos gamintojų prekiniais ženklais pažymėtus batus:
„Pablo Navaro“, „Berkonty“, ,„Fluchos” ir „Picolinos” (Ispanija)
„Geronea“, „Flona“, „Moss“ (Portugalija)
„Medea“, „Bel Bel“, „Tomaris”, „Wendel” ir „Wortmann” (Vokietija)
„Ronny“ ir „Garton“ (Kinija)
„Adelchi” (Italija).

Batų kolekcijos yra atnaujinamos kas 2 savaites kaskart užsakant po mažiausiai 20 naujų batų modelių. Užsakoma nedidelėmis partijomis, kad pirkėjams galėtume garantuoti tikrą, o ne tariamą išskirtinumą. Prekiaujame ne tik moteriška ir vyriška avalyne, bet ir jos priežiūros priemonėmis, taip pat – kokybiška odine galanterija. Batų kainos „Viva batų“ salonuose svyruoja nuo 100 iki 400 Lt už porą.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Vėlinės (5)    Teisėtvarka (24)    Mama ir vaikas (48)    Kalbos kultūra (39)    Meino meškėnas (2)    Opel (4)    Velniai (9)    Programavimas (20)    Auklėjimas (7)    „Laisvės kryžkelės“ (10)    Britų trumpaplaukės katės (2)    Grybų patiekalai (6)    Gaisrininkai (7)    Žinių visuomenė (14)    Civilinė sauga (7)    Opijatai (13)    Z.Jurgelevičiaus rubrika (23)    Shidokan (3)    Škotų aviganis (3)    Pyktis (6)    Kvepalai (10)    Švietimas (1281)    Drakonai (36)    Šventasis Antanas (2)    Prevencija (14)    Gyvenimo džiaugsmas (2)    Augalai (8)    EBSW (40)    Sektos (12)    Žvejyba (30)    Arūnas Valinskas (4)    Linux/Unix (34)    Interneto dizainas (5)    Pramogos (191)    Lobiai (12)    Džiaugsmas (2)    Kompiuteriai (148)    Vytautas Landsbergis (6)    Parapsichologai (7)    Zodiako ženklai (88)    Anželikos Cholinos šokio teatras (11)    Liūtas (7)    Transportas (125)    Alkoholizmas (15)    Šatrija (4)    Parašiutizmas (15)    Proza (157)    Radvilos (32)    Advokatai (10)    Matematika (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!