LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Aviacija
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-06-27
R.Pakso skrydis aplink pasaulį (14)
Leidimas gautas, bet ar leis rūkas?

Dėl leidimo įskristi į Rusijos oro erdvę iškilusios problemos (kaip prieš dešimt dienų prie JAV sienos!) paskatino Rolandą Paksą ir Vladimirą Makagonovą pakoreguoti skridimo maršrutą. Kad sulaukę leidimo galėtų iškart kirsti sieną, lakūnai nusprendė nuskristi iki Nome aerodromo, esančio netoli Beringo sąsiaurio.
Iš Anchorage’o iki Nome virš atšiaurios Aliaskos lakūnai skrido maždaug tris valandas. Toks pat atstumas – šiek tiek daugiau nei 900 kilometrų – jų laukia ir pakeliui į Rusijos miestą Anadyrį. Tiesa, beveik ištisai teks skristi virš Beringo sąsiaurio ir Anadyrio įlankos vandenų. Tačiau apie skridimą apskritai kalbėti anksti, nes naujausiais pranešimais Anadyryje tvyro tirštas rūkas.

Nors paskambinti iš Nome Rolandas Paksas matyt neturėjo galimybės, aplinkiniais keliais pasiekė informacija, jog, atskridę į Rusiją, (jeigu leis orai) lakūnai tą pačią dieną bandytų įveikti dar vieną atkarpą (1500 km) iš Anadyrio į Magadaną.

Plačiau apie skridimą – www.tvarka.lt, rubrika SKRYDIS APLINK PASAULĮ.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

         

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal


















Atsitiktinės gairės:    Kultūra (749)    Auklėjimas (7)    Poetai (11)    Drabužiai (41)    Švedija (9)    Vynas (16)    LNK (2)    Dalia Grybauskaitė (16)    Šokiai (56)    Astronomija (46)    Civilinė sauga (7)    Bendravimas (743)    Kokainas (6)    Skirmantas Valiulis (32)    Parašiutizmas (15)    Rasos (2)    Parapsichologai (7)    Elektroninės muzikos grupės (3)    Ekologiški produktai (2)    Vokiečių aviganis (2)    Vadyba (89)    Klonavimas (10)    Žemės grobstymai (50)    MTV (5)    Liemenėlės (3)    Airija (9)    Lietuvoje (16)    BTV (3)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Biologija (222)    Šachmatai (11)    „Lietuvos” kino teatras (13)    Stilius (86)    Kalėdos (12)    Shidokan (3)    Metalistai (8)    Švietimas (1281)    Krikščionys demokratai (3)    Skinheadai (9)    Duomenų apsauga (3)    Mokėjimo kortelės (7)    Kelionių organizatoriai (6)    Literatūra (239)    Pedagogika (21)    Kovos menai (72)    Opijatai (13)    Menas būti kartu (2)    Simbolika (2)    Poltergeistai (2)    Škotų aviganis (3)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!