LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Dovanos
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-10-14
Šeši patarimai: kaip išrinkti tinkamą dovaną vyrui

Pirkti dovaną vyrui visada yra tam tikras išbandymas. Kadangi švenčių laikotarpis nenumaldomai artėja, jau pats laikas būtų pradėti galvoti, kokią dovaną jam galėtumėte padovanoti, kad jam ir patiktų, ir jis ją įvertintų, rašo Sixwise.com.

Nesvarbu, ar kalbėtumėme apie viską turintį jūsų vyrą, kuriam iki pilnos laimės trūksta pusę milijono dolerių kainuojančio „Lamborghini“, ar apie jūsų brolį, kuris kasdien keičia savo pomėgius, ar net apie tėvą, kuris sako, kad jam nieko nereikia, išrinkti dovaną vyrui, ypač tokią, kuri jam patiktų, yra tikras išbandymas.

Nors ir neįmanoma padovanoti idealios dovanos, pasinaudojus šiais patarimais, kurie sukurti remiantis vyrų psichologija, galima išrinkti unikalią dovaną, kuri jam tikrai patiks.

1. Galvokite apie funkciją, o ne apie jausmus

„Heteroseksualiuose santykiuose vyrai apie dovanojimą daugiau galvoja kaip apie ekonominius mainus, skirtingai nei moterys“, – sako profesorė Margaret Rucker, kuri specializuojasi vartojimo psichologijoje.

Taigi, jeigu moteris galima pritrenkti namus išpuošus gėlėmis, vyrai labiau mėgsta dovanas, kurias jie gali panaudoti. Todėl užuot pavadinusios žvaigždę jo vardu, geriau padovanokite jam abonementą į sporto klubą ar vietoje nepanaudojamo niekučio – praktiškesnį daiktą, pavyzdžiui, naujas šlepetes.

2. Išgirskite, ko jis nori

Nors moterys mėgsta staigmenas, vyrai dažniausiai yra linkę pasakyti tiesiai, ką norėtų gauti dovanų. Todėl užuot dariusios staigmenas, geriau nupirkite tai, ko jis iš tiesų nori. Nepamirškite, tai, ko nori JIS, o ne tai, ko norite JŪS.

3. Koncentruokitės į jo pomėgius

Kai ieškote funkcionalios dovanos vyrui, ieškokite ko nors, kas būtų susiję su jo pomėgiais. Jei jis domisi sportu, gera dovana galėtų būti bilietai į svarbias rungtynes ar tokie suvenyrai, kaip kamuolys su jo mėgstamos komandos ženklu. Ar jam patinka žiūrėti filmus? Tada jam patiktų naujas DVD grotuvas arba garso sistema, keli jo skonio CD ar DVD kompaktiniai diskai taip pat puikiai tiktų.

4. Venkite dovanų kuponų

Ši taisyklė galioja tiek vyrui, tiek moteriai: dauguma žmonių nevertina dovanų kuponų kaip dovanų.

Dovanų kuponas – tai dovana, kuri dovanojama nepažįstant žmogaus pomėgių ir nenorint per daug vargintis. Vyras, gavęs tokią dovaną, būtent taip ir pasijus.

5. Išrink smagią dovaną

Nors vyrai labiausiai mėgsta praktiškas dovanas, jiems taip pat patinka smagios, juokingos (tačiau ši taisyklė negalioja vyresnio amžiaus žmonėms, kurie vertina praktiškus daiktus). Geriausia išrinkti dovaną, kuri bus ne tik smagi, bet ir panaudojama.

6. Dovana turi būti su idėja

Vyrams patinka jaustis ypatingiems, todėl jiems patinka prasmingos, turinčios idėją dovanos. Suraskite, tai, ko jis iš tiesų norėtų ir kas jam patiktų, domintų. Paieškokite interneto puslapiuose dovanų, kurios būtų retos ir išskirtinės.

Visada gera alternatyva – dovana, padaryta jūsų pačios.

Šaltinis

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Architektūra (11)    Informaciniai karai (11)    Žuvininkystė (2)    Namų vaizdo technika (2)    Žmogaus klonavimas (2)    Aikido (14)    Klonavimas (10)    Žemės ūkis (33)    Striptizas (8)    Žiniasklaida (108)    Panayiotis Zavosas (2)    Proza (157)    Seimo Pirmininkas (2)    Menas būti kartu (2)    Airija (9)    Visuotinė istorija (44)    Vitaminai (2)    Budizmas (73)    Metalistai (8)    Teatrai (21)    Vabzdžiai (5)    AMD (3)    MTV (5)    Tatuiruotės (7)    Atviras kodas (23)    Samsung (3)    Teisė (61)    Naršyklės (7)    IT parodos (10)    Klaviatūros (11)    Ekologiški produktai (2)    Pagalba ir prevencija (124)    Šv. Valentino diena (11)    Parapsichologai (7)    Lotynų šokiai (5)    Programavimas (20)    Sąmokslo teorijos (19)    Savivaldybių rinkimai (9)    Artūras Zuokas (41)    Kompiuteriai (148)    Gimimo diena (3)    Kabala (6)    Filmai (91)    Vadyba (89)    Politika (363)    Buto remontas (3)    Restoranai (5)    Stalo žaidimai (7)    Psichologija (89)    Šventasis Antanas (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!