LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Ekonomika
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2011-03-29
V. Miltienis atleistas iš „Vilniaus vandenų" generalinio direktoriaus pareigų

Nuo UAB „Vilniaus vandenys" vadovo posto nušalintasis Valentinas Miltienis šiandien oficialiai atleistas iš bendrovės generalinio direktoriaus pareigų. Darbo sutartį su V. Miltieniu nutraukta pagal Lietuvos Respublikos darbo kodekso 124 str. 1 d. 1 p. ir Lietuvos Respublikos akcinių bendrovių įstatymo 37 str. 4 d.

„Taip užbaigta juridinė procedūra, kuri buvo sustabdyta dėl V. Miltienio nedarbingumo. Atleidimo procesas buvo pradėtas bendrovės valdyboje ir šiandien padėtas galutinis taškas", - sakė UAB „Vilniaus vandenys" valdybos pirmininkas Valdas Savickas.

Pagal galiojančius teisės aktus, V. Miltieniui bus išmokėta dviejų mėnesių vidutinio darbo užmokesčio dydžio išeitinė išmoka bei kompensacija už nepanaudotas kasmetines atostogas.

Bendrovės „Vilniaus vandenys" pareiškimas dėl „Vilniaus dienos" publikacijos

UAB „Vilniaus vandenys" vadovybė kategoriškai atsiriboja nuo kovo 25 dieną laikraštyje „Vilniaus diena" publikuotame straipsnyje „Peštynės dėl milijonų – ir premjero šešėlis" dėstomų faktų ir nuo nušalinto „Vilniaus vandenų" vadovo Valentino Miltienio išsakytų minčių. Bendrovės valdybos pirmininkas Valdas Savickas atsakingai pareiškia, kad sutartis tarp UAB „Vilniaus vandenys" ir UAB „Vilsta" nebuvo pasirašyta dėl sprendimo, kurį priėmė ne V. Miltienis, o bendrovės Viešųjų pirkimų komisija, tuo metu vadovaujama V. Savicko.

„Ką susitikimuose kalbėjo V. Miltienis ir UAB „Vilsta" vadovas man nėra žinoma, tai jų asmeninis reikalas. Būdamas „Vilniaus vandenų" valdybos pirmininku bei tiesiogiai atsakingu už viešuosius pirkimus niekad nepatyriau, nepatiriu ir tikiuosi nepatirsiu jokio spaudimo iš rangovų, kurie ketina įgyvendinti arba jau įgyvendina plėtros projektus „Vilniaus vandenyse", - sakė V. Savickas.

„Vilniaus vandenų" vadovybę taip pat stebina straipsnio autoriaus pateikiamas ryšys tarp „Vilstos", „Vilniaus vandenų" ir premjero A. Kubiliaus šeimos statomo namo. Pasak V. Savicko, tai galima vertinti tik kaip tendencingą faktų sudėliojimą ir siekį visai šiai istorijai suteikti papildomų spalvų, nes pateikiant tik realius faktus, žinia nebūtų verta redakcijos dėmesio.

Valdas Savickas
UAB „Vilniaus vandenys" valdybos pirmininkas

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Arkliai (12)    Konspiracija (2)    Partizanai (12)    Vandens slidės (2)    Kalbos kultūra (39)    Vitaminai (2)    Bankrotas (2)    Mokyklos (22)    Nekilnojamasis turtas (22)    Ekonomika (5)    Aerobika (3)    Pankai (6)    Grybai (3)    Šventasis Kazimieras (2)    Raganos (12)    AMD (3)    Gintaras Beresnevičius (26)    Anželikos Cholinos šokio teatras (11)    Hip hop dance (4)    Katalikybė (49)    Eurointegracija (5)    Hobi (106)    Menas būti kartu (2)    Šventasis Pranciškus (3)    Šaulys (7)    Seimo rinkimai (4)    Kulinarija (181)    Partijos (41)    Elektroninės muzikos grupės (3)    Opijatai (13)    Lobiai (12)    Apskaita (15)    Vilius Navickas (2)    Kazimiera Prunskienė (13)    Rytietiški šokiai (16)    Tamplierių ordinas (7)    Bildukai (3)    Grupės (81)    Amerikos lietuviai (7)    Vestuvės (16)    Paukščių gripas (21)    Sektos (12)    EBSW (40)    Buto remontas (3)    Laivyba (17)    Medžioklė (63)    Pankiškos muzikos grupės (15)    NSO (33)    Optinis ryšys (12)    Emo (10)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!