LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 19 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Fotografija
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-03-08
Fotokonkursas: Kelionėje - sustabdyta akimirka

Konkurso tema - kelionės. Daugelis turi puikių kelionėse užfiksuotų kadrų, kuriuos norėtų parodyti ir kitiems. Tik čia nauda šįkart bus dviguba - ir nuotrauka bus parodyta, ir finansine prasme. Konkursas vyksta nuo 2010-03-01 iki 2010-03-29 d.

Kai žiema ruošiasi išeiti, o pavasaris dar neprasidėjo, smagu prisiminti vasaros, atostogų, kelionių žiemą akimirkas. Tai ne vienam praskaidrina nuotaiką, atgaivina neseniai patirtus kelionių įspūdžius. Konkursas skirtas visiems, kas nors kiek buvo koją iškėlęs iš namų, ir pamatė tai, kuo norėtų pasidalinti su kitais.

Šis konkursas "Kelionėje - sustabdyta akimirka" tampriai siejasi su kelionių simboliu tapusiu National Geografic. Tad ir nuspręsta, kad geriausiai prizams tiktų išskirtinės kokybės ir dizaino National Geografic (NG) krepšiai. Mėgstantiems keliones ir prizai kelioniniai.

Be to, dalyvaujantys konkurse pajaus ir finansinę naudą: kiekvienam, kuris dalyvauja konkurse 10% nuolaida National Geografic krepšiams.

Uzsakant NG krepšį pastabose įdėkite konkurse dalyvaujančios  nuotraukos nuorodą (atidarote konkurso nuotraukų katalogą, ant savo nuotraukos užvedate pelės kursorių ir dešiniu pelės klavišu paspaudę parenkate kopijuoti saito / nuotraukos adresą - nuoroda nukopijuota, kurią įkeliate į užsakymo pastabas) ir jums bus suteikta 10% nuolaida.   DĖMESIO!   Šia akcija galėsite pasinaudoti iki 2010.04.30 d.

Nepamirškite, kad lauksime ir Jūsų komentarų, atsiliepimų. Komentuokite kitų nuotraukas, tuo pačiu ir Jūs būsite pastebėti, o nuotraukos autorius gaus žinutę apie tai, kad prie jo nuotraukos jau yra komentaras. Visada malonu, kai kas nors pastebi Tavo darbelį.

Konkurso laikas: 2010.03.01- 2010.03.29.

Dalyviai, kurie bus atrinkti UAB „Fotofabrikas“ komisijos, bus apdovanoti prizais (vienas dalyvis pateikia iki 3 nuotraukų, nepiktnaudžiaukite, be to nedėkite, tos pačios nuotraukos keliskart).

Aišku - ir prizai:

1 vieta - National Geografic krepšys NG2345

2 vieta - National Geografic krepšys NG4474 + NG3030

3 vieta - National Geografic krepšys NG4474

Sėkmės dalinantis kelionių įspūdžiais.

Konkurso nuotraukos - čia. 

Norėdami dalyvauti konkurse, turite būti registruotu Fotofabrikas.lt vartotoju. Atlikite šiuos žingsnius:

prisijunkite savo vartotojo vardu ir slaptažodžiu

pasirinkite punktą „mano albumas“

įkelkite nuotrauką (nežinau kaip įkelti nuotrauką), šalia jos atsiranda mygtukas „Dalyvauti konkurse“, nuspaudus nuotrauka automatikškai įkeliama į konkurso katalogą,

arba pažymėkite ją (jau pas jus esančią) ir paspauskite „viešinti visiems“ ikoną, o atsiradus mygtukui „Dalyvauti konkurse“, paspauskite  jį šalia konkurso aprašymo, nuotrauka pateikta konkursui.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Breakdance (4)    Klubai (5)    Džiazo muzikos grupės (11)    Mergelė (7)    Artūras Zuokas (41)    Sąmokslo teorijos (19)    Striptizas (8)    Sel (10)    Omnitel (12)    Žemės grobstymai (50)    Žmonės (241)    Žmogaus teisės (52)    Meninė gimnastika (14)    Nokia (24)    Egzorcizmas (11)    Auklėjimas (7)    Egiptas (24)    Roko muzikos grupės (10)    Lietuvos istorija (110)    Mokyklos (22)    Turizmo agentūros (10)    Kinas (193)    Politika (26)    Zigmas Vaišvila (10)    Vytautas Landsbergis (6)    Lobių ieškotojai (3)    Operacinės sistemos (50)    Vadyba (89)    Simbolika (2)    Valdas Adamkus (11)    Intel (6)    Aiškiaregiai (11)    Linux/Unix (34)    Miestų bendruomenės (7)    Vitaminai (2)    Variakojis (11)    Gaisrininkai (7)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    Knygos (23)    Delfinologija (4)    Specialiosios tarnybos (36)    Restoranai (5)    Istorija (154)    Advokatai (10)    NSO (33)    Tamplierių ordinas (7)    Novelės (102)    Amerikos lietuviai (7)    Žvejyba (30)    Smurtas mokyklose (10)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!