LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Kietieji diskai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-06-24
IBM pirmauja diskinės ir juostinės duomenų saugojimo įrangos rinkoje
IBM praėjusiųjų metų paskutinį ketvirtį pasiekė pirmąją vietą duomenų saugojimo (bendroje diskinių ir juostinių masyvų) rinkoje, teigiama naujausioje rinkos tyrimų bendrovės IDC ataskaitoje. IBM pagal pajamas bendroje diskų ir juostų masyvų rinkoje aplenkė artimiausius konkurentus "Sun/StorageTek", "Dell", EMC ir "Hitachi".

IBM pajamos šioje srityje augo greičiau nei kitų gamintojų. IDC ataskaitoje rašoma, kad per paskutinius tris 2005 m. mėnesius IBM pardavimai sudarė beveik 24 proc. visos rinkos.

"Klientai vis aktyviau sujungia visas duomenų saugojimo dalis – diskus, juostas, programinę įrangą – kad tik galėtų geriau susidoroti su augančiais informacijos srautais", - sako "IBM Lietuva" sisteminių produktų pardavimų vadovas Jonas Juodviršis.

IBM kol kas yra vienintelė, kuri pateikia tokį visapusišką atminties kaupimo rinkinį, todėl klientai renkasi IBM, kad ši padėtų valdyti duomenų kiekius, užtikrindama ir efektyvų kaštų naudojimą. IDC ataskaitoje pažymėjo, kad laukiama ir kitų kompanijų aktyvesnių veiksmų, siūlant rinkai išbaigtus duomenų saugojimo sprendimų rinkinius.

IDC jau anksčiau skelbė, kad IBM pernai pirmavo pagal pardavimus juostinės duomenų saugojimo įrangos segmente, kur užėmė 28 proc. visos rinkos, vertinamos beveik 5 mlrd. dolerių. Taip pat IBM paskutinį praėjusiųjų metų ketvirtį pasiekė didžiausią nuoseklų pajamų augimą išorinių diskų masyvų segmente tarp trijų didžiausių gamintojų – padidinusi pajamas 49 proc., IBM aplenkė EMC ir HP. IBM ketvirtąjį 2005 m. ketvirtį sparčiausiai didino pajamas ir atminties programinės įrangos srityje – iki 33 proc. padidinusi augimą, IBM aplenkė EMC ir "Symantec" bei buvo vienintelė tarp trijų didžiausių gamintojų, sugebėjusi padidinti pajamų dalį bendroje rinkoje.

IBM stiprina savo lyderystę ne tik duomenų saugojimo pardavimuose, bet ir jų techninėse galimybėse. IBM specialistai praėjusį mėnesį pademonstravo, kaip viename kvadratiniame magnetinės juostos colyje patalpino 6,67 milijardus bitų. Tai yra 15 kartų didesniu tankiu įrašytas kiekis nei dabar rinkoje populiariausiose standartinėse magnetinėse juostose būna įrašomos informacijos tankis. Be to, IBM išplėtė savo programinės įrangos "IBM System Storage SAN Volume Controller 4.1" galimybes, leidžiančias pasiekti didesnį greitį bei didesnius atstumus. Ši programa tinkama ir didesniam platformų skaičiui.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Dvyniai (9)    Miestai (14)    Vampyrai (9)    Klaviatūros (11)    Kokainas (6)    Žmogaus teisės (52)    Džiaugsmas (2)    Viktor Uspaskich (61)    Kaimo turizmas (5)    Konspiracija (2)    Lobiai (12)    Politologija (64)    Avinas (7)    Emigrantai (22)    Šventės (117)    Švedija (9)    Žmonės (241)    Kinų horoskopas (14)    Elektronika (8)    Erotika (8)    Džiazo muzikos grupės (11)    Žemgrobiai (6)    Apskaita (15)    SSL sertifikatai (6)    Sektos (12)    Ekologija (15)    Kazino (10)    Atviras kodas (23)    Homeopatija (5)    Pramoginiai šokiai (2)    Monitoriai (11)    Toyota (2)    Ekologiškas maistas (2)    Joga (56)    Avalynė (7)    Žirgų sportas (4)    Arūnas Valinskas (4)    Įdomybės (87)    Civilinė sauga (7)    Dektinė (2)    Gyvenimo džiaugsmas (2)    Liberalai demokratai (3)    Vasario 16 (12)    Vaizdo kortos (3)    Siamo katės (2)    Sveikinimai Naujųjų metų proga (5)    Romas (3)    Maudymosi kostiumėliai (7)    Pyktis (6)    Architektūra (11)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!