LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 17 d., trečiadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Mados namai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2008-10-26
Carolina Herrera

Carolina Herrera Biografija

María Carolina Josefina Pacanins gimė 1939 metų sausio 8-ąją Karakase, Venesueloje, Carolina Herrera yra tarptautiniu mastu įžymi dizainerė, kuri gimė su daug privilegijų. Ji gimė šeimoje, kuri apėmė politikus, valstybės veikėjus ir žemvaldžius, Herrera primygtinai reikalavo, kad nepaisant tapimo tarptautine keliautoja, kuris bendravo su karališkosios šeimos nariais, jos mama sukėlė jai tokią aistrą, kuri ir padėjo jai tapti kokia ji dabar yra.

Carolina Herrera Mados

Herrera pradėjo savo mados liniją 1981 metais po šeimos iškeldinimo ir išsikraustymo į New Yorko miestą. Pradėdama su linija kuri atkreipė dėmesį, netrukus ji išsiplėtė iki kostiumų ir suknelių.

Herrera toliau plėtojo savo prabangių produktų liniją daugelį metų įskaitant parfumeriją, vestuvines sukneles, rankines ir kitus aksesuarus. Taip pat ji bendradarbiavo su savo dukterimi Carolina Adriana kuriant savo 212 Men's kvepalų linija ir produktų. Be to, ji išsišakojo su savo butikų linija vadinama CH Carolina Herrera.

Carolina Herrera Komercinė Sėkmė

Herreros didžiausias lūžis prasidėjo kai mados įkona Žaklina Kennedy Onasis paprašė jos pradėti aprūpinti drabužiais. Ji rengė Onasis paskutinius dvyliką jos gyvenimo metų, įgydama kitus garsius klientus, kurie norėjo pamėgdžioti Žaklinos Onasis legendinį stilių. Šiandien, Herrera rengia daugelį garsių veidų per didesnius renginius. Jos kliento sąrašas apima Nicole Kidman, Shakira, Salma Hayek ir ypač Renee Zellweger, kuri net turėjo Herreros sukurtą vestuvinę suknelę.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Interneto dizainas (5)    Regbis (4)    Mityba (43)    Skamp (16)    Prevencija (14)    Interneto komentarai (2)    Švedija (9)    Sekimas ir privatumas (12)    Bibilija (10)    Restoranai (5)    Picerijos (4)    Krikščionys demokratai (3)    Interneto dienoraščiai (2)    Katalikybė (49)    Žemgrobiai (6)    Siemens (6)    Apatinis trikotažas (17)    Filosofija (326)    Laivyba (17)    Omnitel (12)    Šunys (67)    Atleidimas (4)    Laikrodžiai (3)    Striptizas (8)    BTV (3)    Erotika (8)    Auklėjimas (7)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Vilniaus bendruomenės (4)    Įvaikinimas (3)    Psichiatrija (64)    Tinklapiai (13)    Skandalai (476)    Lietuva (2)    Radvilos (32)    Gatvės šokiai (5)    Korupcija (22)    Meninė gimnastika (14)    Renginiai (31)    Mazda (2)    Tamplieriai (7)    Chemija (5)    Ekologinis ūkis (2)    Prokuratūra (4)    Gyvūnai (174)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Duomenų apsauga (3)    Likeris (2)    Lietuvos istorija (110)    Žmogaus klonavimas (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!