LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 19 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Maskvos sarginis
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-14
Maskvos sarginis

Ši veislinė grupė išvesta „Raudonosios žvagždės“ veislyne, kryžminant senbernarus su Kaukazo aviganiais.Pirmoji šios veislės šunų karta buvo artimesnė Kaukazo aviganių tipui- jie buvo stambesni už sembernarą, ryškios gynybinės reakcijos.Vėliau, kergiami su senbernarais, vėl priartėjo prie pastarojo išvaizdos. 

Maskvos sarginis stambus, grubaus konstitucijos tipo šuo.Patinų aukštis ties ketera – 68 – 75 cm, patelių – 66 – 70 cm.Stipraus, pusiausvyro, ramaus aukštosios nervinės veiklos tipo, vyrauja aktyvi gynybinė reakcija. Maskvos sarginiai naudojami apsaugos tarnyboje. Kaulai ir raumenys stambūs. Oda prigludusi, elastinga, gali būti nedidelės raukšlės ties gerkle.Plaukas ilgas, tankus, tankus ir poplaukis, ir dekoratyviniai plaukai, kurie ant kaklo sudaro karčiukus.Kojų užpakalinėje dalyje auga ilgi puošnūs plaukai.

Maskvos sarginiai būna dėmėti (balti su rausvomis ir tamsiomis dėmėmis), palši su tamsiu pavidalu apvadu.

Galva plati, masyvi, ryškiai pereinanti iš aktos į snukį. Ausys nedidelės, nukarusios, aukščiau akių linijos. Akys nedidelės, apvalios, plačios, tamsios. Dantys stambūs, balti, sukandimas žirklių principo. Ketera ryški. Nugara plati, tiesi, raumeninga. Juosmuo trumpas, platus, truputį iškilus. Strėnos plačios, muskulingos, beveik horizontalios. Uodega sunki, ilga, iki kulnų sąnarių. Krūtinė plati, gili, ilga, su truputį iškiliais šokkauliais, platėjančiais į pilvo pusę. Pilvas įtrauktas.

Priekinių kojų priešpečiai tiesūs, stori ir masyvūs. Plaštakos storos, plačios, truputį pasvirusios.užpakalinės kojos su trumpomis blauzdomis ir šiek tiek ištiesintais kampais kulnų sąnariuose. Letenos stambios, pirštai suspausti į gniužulėlį.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Skolininkai (12)    Samsung (3)    Vilniaus bendruomenės (4)    Pelės (5)    Žydai (32)    Sektos (12)    Zodiako ženklai (88)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Skandalai (476)    Pagonybė (3)    Augalai (8)    Vokiečių aviganis (2)    Restoranai (5)    Išpažintis (16)    Šaulys (7)    Klubai (5)    Poltergeistai (2)    Airija (9)    Jautis (7)    Viktor Uspaskich (61)    Burtai (8)    Skaneriai (5)    Chemija (5)    Erotiniai šokiai (23)    Hobi (106)    Priklausomybė (3)    Sekimas ir privatumas (12)    Labradoras (2)    Grupės (81)    Jausmai (27)    Partijos (41)    Lietuva (2)    Literatūra (239)    Stalo žaidimai (7)    Partizanai (12)    Subkultūros (99)    Liberalų sąjūdis (5)    Picerijos (4)    Internetas (184)    Kornreksai (3)    Trys karaliai (5)    Įžymūs žmonės (68)    Užgavėnes (9)    KGB (35)    Klubai (8)    Vadyba (89)    Kaukazo aviganis (2)    Rokeriai (3)    Egiptas (24)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!