LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Medicina
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-06-29
Svarstoma galimybė sostinės poliklinikų veiklos ir ūkio priežiūrą atlikti viešo ir privataus sektoriaus bendradarbiavimo principu
Vilniaus miesto taryba vakar pradėjo svarstyti viešo ir privataus sektoriaus bendradarbiavimo galimybes, Naujosios Vilnios ir Karoliniškių poliklinikų veiklos ir ūkio priežiūrą perduodant privačiam investuotojui.

Svarstoma galimybė vykdyti šių poliklinikų veiklos ir ūkio priežiūros koncesijos suteikimo konkursą, taip įgyvendinant pirmąjį Vilniaus miesto savivaldybės ir privataus investuotojo bendradarbiavimo koncesijos pagrindu projektą.

Minėtų poliklinikų veiklos ir ūkio priežiūra būtų perduodama privačiam investuotojui pagal konsultantų atliktą galimybių studiją, kurioje pagrindžiama projekto ekonominė ir socialinė nauda, pateikiama paslaugų specifikacija, vertinimo kriterijai.

Pertvarkydama poliklinikas Savivaldybė siekia gerinti sveikatos priežiūros įstaigų valdymą, investicinių lėšų pritraukimą, jų racionalų panaudojimą bei pagerinti darbo sąlygas personalui ir medicinos paslaugas pacientams.

Sostinės poliklinikų ūkio priežiūros ir veiklos efektyvumo gerinimo galimybes tyrė bei galimybių studiją parengė Savivaldybės skelbtą konkursą laimėjęs konsorciumas, kurį sudaro UAB "Žabolis ir partneriai", advokatų kontora "Lideika, Petrauskas, Valiūnas ir partneriai LAWIN" bei VšĮ Sveikatos priežiūros vertinimo nepriklausoma agentūra.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Liūtas (7)    LNK (2)    Politika (363)    Ekologiški produktai (2)    Arūnas Valinskas (4)    Lietuvoje (43)    Delfinologija (4)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    Gyvenimo džiaugsmas (2)    Egzorcizmas (11)    BTV (3)    Šokoladas (10)    Politikai (183)    Krišnaizmas (3)    Kalėdos (12)    E - komercija (87)    Grybai (3)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Fotografija (17)    Aukštasis mokslas (13)    Televizija (17)    Pirmoji meilė (3)    Klonavimas (10)    Grožio salonai (6)    Policija (2)    Šunys (67)    Wing Tsun (14)    Rašytojai (11)    Alus (22)    Mitingai (5)    Breakdance (4)    Šventieji (10)    Kanapės (15)    Stilius (86)    Žmogaus teisės (18)    Skundai (22)    TELE-2 (7)    Atmintis (4)    Radvilos (32)    6 branduolių (3)    Samsung (3)    Omnitel (12)    Sodininkystė (22)    Simbolika (2)    Ožiaragis (7)    Liberalų sąjūdis (5)    Shotokan (11)    Civilinė sauga (7)    Miestų bendruomenės (7)    Apskaita (15)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!