LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (2 dalis) Britney Spears

Britney Spears

Britney Spears - populiari daininkė, dažnai vadinama pop dievaite, kuri būdama savo muzikinės karjeros viršūnėje užvaldė daugybę klausytojų širdžių visame pasaulyje. Pop dievaitė užkariavo savo gerbėjus ne tik įkvepiančiomis dainomis ir uždegančiu šokiu, bet ir kvepalais, sukurtais kartu su Elizabeth Arden kompanija.

Britney Spears Believe Eau de Parfum

Penktieji Britney Spears kvepalai Believe buvo išleisti 2007 m. Nėra neįmanomo, jei tiki savimi. Daugelis popmuzikos dievaitės gerbėjų kvepalų Believe išleidimą vertino kaip ženklą apie Britney Spears bandymą sugrįžti į įprastines gyvenimo vėžias. Apie tai byloja ir kvepalų Believe reklaminės kompanijos šūkis: „Didžiausia laisvė – tikėti savimi". Tam, kad gyventume ir mylėtume, mums reikia įkvėpimo, tad mes privalome tikėti. Šis kvapas tarsi atspindi Britney Spears norą atverti savo širdį ir pasidalinti savo tikėjimu. Gėlių ir vaisių kvapas Believe idealiai tinka esant rūškanam orui.

Sudedamosios dalys
Mandarinai, guava, liepų žiedai, rožės, pačiuliai, gintaras.

Kvapas
Įkvepiantis, suteikiantis optimizmo, žadinantis jausmus, šiltas, gėlinis.

Britney Spears Curios Eau de Parfum

Kiekvienos moters širdyje slypi nuotykių ir nežinomybės troškimas. Curious Britney Spears kvapas skirtas moteriai, pulsuojančiai gyvenimo aistra, ir kiekvieną moterį skatina būti laisvesnę bei išbandyti savo galią pasitelkus su vanile sumišusį seksualų muskuso kvapą.

Sudedamosios dalys
Luizianos magnolija, lotosas, Anjou kriaušė, jazminas, rausvas ciklamenas, gaivi tuberoza, muskusas, vanilė, sandalmedis, baltieji medžiai.

Kvapas
Seksualus, koketiškas.

Britney Spears Fantasy Eau de Parfum

Fantasy – tai stebuklingas saldžios pagundos eliksyras, paliekantis kankinamą geidulingumo šleifą. Kerinčio kvapo Fantasy slypi žaismingo dizaino pakuotėje, kurią atvėrus pasirodo nuostabus fuksijų spalvos flakonas. Jį puošiantys Swarovski kristalais simbolizuoja siekį rasti amžiną meilę.

Sudedamosios dalys
Rausvieji ličiai, kiviai, kekso kvapo medžiaga, jazminai, baltasis šokoladas, muskusas ir vilkdalgiai.

Kvapas
Linksmai nuteikiantis, gaivinamas, labai moteriškas, dieninis.

Britney Spears Fantasy
Rinkinys

Fantasy – tai stebuklingas saldžios pagundos eliksyras, paliekantis kankinamą geidulingumo šleifą. Kerinčio kvapo Fantasy slypi žaismingo dizaino pakuotėje, kurią atvėrus pasirodo nuostabus fuksijų spalvos flakonas. Jį puošiantys Swarovski kristalais simbolizuoja siekį rasti amžiną meilę.

Sudedamosios dalys
Rausvieji ličiai, kiviai, kekso kvapo medžiaga, jazminai, baltasis šokoladas, muskusas ir vilkdalgiai.

Kvapas
Linksmai nuteikiantis, gaivinamas, labai moteriškas, dieninis.

Britney Spears Midnight Fantasy Eau de Parfum

Midnight Fantasy sugundo, kai laikrodis ima mušti dvylika kartų. Šie kvepalai pakvies Jus į magišką kelionę iš dienos į naktį. Svaiginantis sultingų vaisių aromatas nuneš į slėpiningą pagundos ir slaptų meilės nuotykių karalystę. Gundantis gėlių kvapas susilieja su jausmingu muskuso ir ambros dvelksmu, kad sukurtų nepamirštamą vidurnakčio fantaziją.

Sudedamosios dalys
Juodosios vyšnios, slyvos, avietės, orchidėjos, frezijos, vilkdalgiai, ambra, muskusas, vanilė.

Kvapas
Gundantis, svaiginantis, žadinantis jausmus.

Britney Spears Hidden Fantasy Eau de Parfum

Hidden Fantasy – tarsi stebuklingas saldžios pagundos eliksyras, užburiantis citrusinių vaisių ir gėlių kvapų deriniu. Atskleidžia jausmingumo paslaptį ir palieka geidulingumo šleifą. Hidden Fantasy - kerintys kvepalai, įkalinti žaismingo dizaino pakuotėje, kurią atvėrus pasirodo nuostabus flakonas, papuoštas Swarovski kristalais, simbolizuojančiais siekį rasti amžiną meilę.

Sudedamosios dalys
Saldūs apelsinai, mandarinai, greipfrutų žiedai, verbenos, lelijos, arabiniai jazminaičiai, gvazdikėliai, Meksikos vanilė, brangi mediena, santalai, ambra.

Kvapas
Jaudinantis, užburiantis, intriguojantis.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Ekologiški produktai (2)    Siemens (6)    Kandidatai į prezidentus (5)    Skaneriai (5)    Vox Populi (14)    Reklama internete (18)    Kreditai (2)    Gaisrininkai (7)    Šventasis Antanas (2)    Rašytojai (11)    Statyba (29)    BTV (3)    Valstiečių sąjunga (2)    Windows (7)    Teisė (61)    Kompiuterinis saugumas (43)    Neištikimybė (2)    Poetai (11)    Dektinė (2)    Elektroninės šiukšlės (10)    Prekės ir paslaugos buičiai (2)    Klaviatūros (11)    Liberalų sąjūdis (5)    Miestai (14)    Lietuvoje (5)    Seimo rinkimai (4)    Buto remontas (3)    Šv. Valentino diena (11)    Siamo katės (2)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Šunys (67)    Svarstyklės (7)    Geografija (22)    Modemai (8)    Teatrai (21)    Logistika (12)    Užsienyje (50)    Velykos (10)    Televizoriai (2)    Mada (4)    Mergelė (7)    Skundai (22)    Šokoladas (10)    Ekologinis ūkis (2)    Klubai (8)    Šaudymas iš lanko (2)    Makaronai (2)    Vadyba (89)    Kompiuterio ergonomika (8)    Mokesčiai (8)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!