LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 16 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
Akimirkos sentencija
"Kaip meilė gyvenimui iš esmės yra tik mirties baimė, taip žmonių siekimas bendrauti iš tikrųjų nėra tiesioginė reikmė: jos pagrindą sudaro ne meilė draugijai, o vienatvės baimė."
A. Šopenhaueris
Draugai
Matulaičio bažnyčia
Lietuvių Tautinio Jaunimo Sąjunga
Tautinės krypties portalas
Etninės kultūros erdvė
Biržų krašto naujienos
Slaptai.lt - unikalus leidinys
Lietuvių sąjunga „Tauta ir Tėvynė“
Lietuvos žaliųjų judėjimas
Žaliosios minties laikraštis
Istorijos puslapiai
Receptai, patiekalai, kulinarija.
Skanus.lt
Reklama
  Lietuvoje
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-08-03
"Lemon Joy" apdovanoti už sėkmingiausią sugrįžimą
Po septynerių metų pertraukos išleidę naują studijinį albumą "1210" "Lemon Joy" laimėjo pirmąjį apdovanojimą šiais metais. Savaitgalį Palangoje vykusiame "1003 kilometrų" koncerte "Baltic Optical Disc" apdovanojimuose "Lemon Joy" buvo įteiktas prizas už sėkmingiausią sugrįžimą.

Šiais metais dideliais radijo stočių hitais tapo du albumo "1210" kūriniai - "Pirmosios gėlės (Baltoj tyloj)" ir "Ne apie mus (Koks pašėlęs tempas)". Trečiasis šio albumo singlas "Ten, kur mylėjau" taip pat jau sėkmingai debiutavo radijo topuose. Ši daina atidarė vasario mėnesį vykusius "Bravo" muzikos apdovanojimus.

Balandžio mėnesį išleisto naujausio "Lemon Joy" albumo "1210" iki šiol parduota arti 5 000 vienetų. Atsiimdami prizą už sėkmingiausią sugrįžimą "Lemon Joy" muzikantai atliko naujausias savo dainas "Ten, kur mylėjau" ir "Ne apie mus (Koks pašėlęs tempas)".

Muzikos kritikai "Lemon Joy" albumą "1210" vadina vienu realiausių pretendentų į geriausio šių metų albumo titulą. Ankstesniais metais "Lemon Joy" yra laimėję apdovanojimą už geriausią debiutą, o grupės lyderis Igoris Kofas yra pripažintas geriausiu vokalistu.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Linux/Unix (34)    Škotų aviganis (3)    Kompiuterių virusai (52)    Bitė (5)    Shidokan (3)    Žmogaus teisės (18)    Žiniasklaida (108)    Civilinė sauga (7)    Medžioklė (63)    Tamplierių ordinas (7)    Eurointegracija (5)    Variakojis (11)    Teisė (61)    Spausdintuvai (12)    Elektroninės muzikos grupės (3)    Tadas Blinda (10)    Samsung (3)    Joga (56)    Interneto tinklai (4)    Windows (7)    Atviras kodas (23)    Erich Fromm (5)    Archeologija (42)    Novelės (102)    Žvaigždės (19)    Klubai (5)    Kelionių pasiūlymai (7)    Mokyklos (22)    Elektroninės šiukšlės (10)    Žmonės (241)    Šaulys (7)    Pramoginiai šokiai (2)    Aviacija (38)    Šachmatai (11)    Britų trumpaplaukės katės (2)    Vilius Navickas (2)    Operacinės sistemos (50)    Elektronika (8)    Kompiuteriai (148)    Sekimas ir privatumas (12)    Viešnia iš ateities (2)    Raganos (12)    Vaiduokliai (23)    Laikrodžiai (3)    Kinas (193)    EBSW (40)    Lietuvių valgiai (28)    Nusikaltimai (6)    Vaiko sveikata (8)    Parašiutizmas (15)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!