LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Naudingi patarimai. Automobilis
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-01-15
Naudingi patarimai norint sutaupyti remontuojant automobilį

7 naudingi patarimai kaip sutaupyti remontuojant automobilį

Jau seniai žinoma, kad taupyti galima nieko neatsisakant, tiesiog reikia mokėti už tuos pačius dalykus mokėti mažiau. Sukaupę ilgametę patirtį automobilių dalių ir remonto versle turintys ekspertai pateikia 7 rekomendacijas, kaip sutaupyti prižiūrint ir remontuojant savo automobilį:

  1. Planuok automobilio remontą iš anksto. Už skubų remontą ir greitą automobilių dalių pristatymą mokėsi daugiau. Apie nuolaidas nebus nei kalbos!
  2. Pirk automobilių dalis kitur nei remontuoji automobilį. Perkant automobilių dalis servise dažnai taikomas didesnis antkainis, nei perkant toje pačioje serviso dalių parduotuvėje. Jei servisas parduotuvės neturi tai detalės kaina bus dar didesnė.
  3. Remontuojant automobilį įsitikink, kad tas remontas tikrai yra reikalingas. Prieš keičiant dalis patikrink automobilį patikimoje vietoje, geriausiai dalyvauk pats patikroje. Jei yra galimybė patikrink automobilį keliose vietose. Dažnai servise surašys remontus, kurių nereikia ir kurių nedarys - tik pinigus paims ir už automobilio dalis ir už darbą.
  4. Dalyvauk remontuojant tavo automobilį.Matysi, kas ir kaip iš tikrųjų buvo daryta. Jei neišeina dalyvauti, paprašyk, kad senas automobilio dalis sudėtų į bagažinę, matysi, kokios dalys buvo keistos. Dažnai servisai prirašo darbų, kurių nepadaro, o dalis už kurias sumokėsite Jūs parduoda dar sykį arba susideda sau ir taip vyksta net specializuotose servisuose.
  5. Neeksploatuok techniškai netvarkingo automobilio. Važinėjant su sugedusia, nusidėvėjusia viena automobilio dalimi greičiau dyla ir kitos. Vietoj vienos automobilio dalies reikės keisti kelias.
  6. Pirk kokybiškas dalis - sutaupysi. Šiandien brangiau, bet važiuoji ilgiau. Pigiausiosdalys.lt visada rekomenduoja pirkti kokybiškas automobilių dalis. Užsakymų sistemos pavadinimas nereiškia, kad pardavinėjame nekokybiškas automobilių dalis. Tiesiog tos pačios kokybės automobilių dalys parduodamos geriausiomis kainomis.
  7. Prašyk nuolaidų. Kas prašo - tas gauna! Perkant pas mus nuolaidos visada!

Sekmės!

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Elektronika (8)    Kelionių pasiūlymai (7)    Švietimas (1281)    Elektroninės muzikos grupės (3)    Istorija (154)    Žvaigždės (19)    Teisė (61)    Fotografija (17)    Paieškos sistemos (14)    Chemija (5)    Visuotinė istorija (44)    Emo (10)    Pedagogika (21)    Mokykla be narkotikų (20)    Romas Kalanta (4)    Žiniasklaida (108)    Avalynė (7)    Skandalai (476)    Augalai (8)    Tėvynės sąjunga (4)    Gintaras Beresnevičius (26)    Kūdikio maitinimas (3)    Hipnozė (10)    Seimo rinkimai 2004 (3)    Tamplieriai (7)    Sveikinimai Naujųjų metų proga (5)    Joga (56)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Mitingai (5)    Baikeriai (8)    Samsung (3)    Kitos šventės (7)    Kaukazo aviganis (2)    Garso ir vaizdo technika (2)    Ginklai (22)    Mokyklos (22)    Internetas (184)    Reklama internete (18)    Artūras Zuokas (41)    Žmonės (241)    Meino meškėnas (2)    Amfetaminas (2)    Tibetas (10)    Interneto dienoraščiai (2)    Klaviatūros (11)    Parašiutizmas (15)    Regbis (4)    Slaptos bendrijos (24)    Telekomunikacijos (188)    Foje (3)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!