LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Naudingi patarimai. Gyvenimas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-01-10
Naudingi patarimai. Vakarėlis

„Savikontrolė"

Jei planuojama linksmintis daugiau nei kelias valandas mieste ar pas draugus namie - galima išgerti daug daugiau alkoholio nei buvo planuota. Geriausias būdas kontroliuoti save yra kiekvieną išgertą alkoholinį gėrimą pakeisti nealkoholiniu. Alkoholis iš organizmo pašalina vandenį, todėl vanduo ar kiti gaivinamieji gėrimai yra labai svarbūs, ypatingai jei vakarėlio metu yra dar ir šokama ar kitaip naudojama daug energijos.

„Greitas užkandis"

Dažnai prieš vakarėlius nieko nevalgome ir itin dažnai atsitinka taip, kad į vakarėlį skubame iškart po darbo. Tačiau svarbu prisiminti, kad lengvas sumuštinis ar dribsnių indelis pripildys skrandį ir alkoholis nepateks į kraują taip greitai.

„Kad puikus vakarėlis nebūtų sugadintas"

Suplanuokite, kaip iš vakarėlio grįšite namo: prieš einant į vakarėlį visada nuspręskite, kas tą vakarą vairuos ir tai neturėtų būti tas pats asmuo visada, keiskitės!

visada turėkite pakankamai pinigų taksi;įsidėmėkite, kada važiuoja paskutinis autobusas ar troleibusas.

Prižiūrėkite vieni kitus.

Niekada neikite iš vakarėlio namo vienas ar su nepažįstamais žmonėmis.

Nepalikite savo gėrimo be priežiūros baruose ir naktiniuose klubuose ir niekada nepriimkite gėrimų iš nepažįstamų žmonių.

„Vakarėlio rengimas namuose"

Visada patiekite maisto, bet venkite sūrių užkandžių, kurie verstų dar daugiau gerti.

Jei vaišinate namie pagamintais kokteiliais ar punšu, nedarykite jų per stiprių. Jeigu svečiai patys darosi kokteilius, pasirūpinkite, kad būtų, kuo pamatuoti, kiek yra pilama gryno alkoholio.

Jei kas nors iš svečių yra girtas, pasiūlykite jam atsigerti ko nors nealkoholinio ar prisėsti ir užkąsti.

Visada atkreipkite dėmesį į jaunus žmones dalyvaujančius rengiamame vakarėlyje ir stebėkite, ar jie negeria alkoholinių gėrimų be tėvų sutikimo.

Pasirūpinkite, kad visi saugiai grįžtų namo su blaiviu vairuotoju, viešu transportu ar patikimu taksi. Jei yra galimybė, pasiūlykite pernakvoti pas save namuose.

Ir paskutinis patarimas - niekada per daug negerkite!

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Windows (7)    Kandidatai į prezidentus (5)    Velykos (10)    Bankrotas (2)    Kovo 8 (3)    Airija (9)    Soliariumai (5)    Drabužiai (41)    Islamas (31)    Labradoras (2)    Procesoriai (28)    Avalynė (7)    Sel (10)    2009 metų horoskopas (15)    Tamplieriai (7)    Reklama internete (18)    Žvaigždės (19)    Vestuvės (16)    Įvaikinimas (3)    Kaziuko mugė (3)    Miestų bendruomenės (7)    Erotika (8)    Pramogos (191)    Kabala (6)    Skolininkai (12)    Šaudymas iš lanko (2)    Džiaugsmas (2)    Operacinės sistemos (50)    Skamp (16)    Gyvenimo džiaugsmas (2)    Vynas (16)    Naujieji metai (12)    Naršyklės (7)    Kultūra (749)    Konspiracija (2)    Konditerija (10)    Kelionių įspūdžiai (26)    Kriptografija (3)    Lietuvių valgiai (28)    Hip hop dance (4)    Apatinis trikotažas (17)    Draugystė (10)    Religija ir tikėjimai (315)    Kazino (10)    Zodiako ženklai (88)    Bendruomenės (158)    Mokslai (1219)    Archeologija (42)    Restoranai (5)    Knygos (23)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!