LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Naudingi patarimai. Saugumas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2011-01-02
Naudingi patarimai. Namų saugumas
  • Neįsileiskite nepažįstamų žmonių į butą. Nepasitikėkite vien asmens prisistatymu, specialaus pažymėjimo rodymu.
  • Pasidomėkite, kokios yra durų apsaugos naujovės (įvairios spynos ir pan.), kad maksimaliai apsaugotumėte savo namus. Tinkamai sutvirtinkite buto duris, įdėkite patikimas spynas, įtaisykite akute, durų sklendę.
  • Užrakinkite duris netgi keletui minučių, kai išnešate šiukšles, ar išeinate į parduotuvę. Nepalikite raktų laiškų dėžutėse, po kilimėliu, kitose “slaptose” vietose.
  • Kuriame aukšte begyventumėte, išvažiuodami iš namų sandariai uždarykite langus, balkono duris.
  • Pametę raktus, būtinai pakeiskite spyną.
  • Labai naudingas telefoninis užraktas laiptinėms. Jeigu tokio jūsų name nėra, pasitarkite su kaimynais ir įsirenkite. Tokiu būdu galėsite neįsileisti nepažįstamųjų.
  • Susitarkite su patikimais kaimynais, kad kai jūsų nėra pasaugotų namus, išimtų spaudą iš pašto dėžutės. Už tai būkite pasiruošę pasaugoti jų namus, kai jie bus išėję ar išvykę.
  • Įsirenkite bute ar gyvenamajame name apsauginę signalizaciją, tokiu būdu jūsų namai bus saugomi 24 valandas per parą.
  • Jei gyvenate žemutiniuose aukštuose, įsistiklinkite balkonus. Gerai apšvieskite kiemą ir automobilių stovėjimo aikštelę.
  • Apsidrauskite namų turtą draudimo bendrovėje.
  • Brangius daiktus patartina pažymėti. Tai galite padaryti kreipdamiesi į policijos komisariatą.
  • Jei sugrįžę namo pastebėjote, kad bute jau lankėsi vagys (atvertos durys, išdaužtas langas ir t.t.), neikite į butą, gal nusikaltėliai dar neišėjo. Nieko nelieskite rankomis, nepalikite bereikalingų savo pėdsakų ir nepanaikinkite nusikaltėlių. Užeikite pas kaimynus ir iškvieskite policiją.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Grybai (3)    Statyba (29)    Zigmas Vaišvila (10)    Sąmokslo teorija (19)    Amfetaminas (2)    Fizika (11)    Moters diena (4)    Barai (7)    KGB (35)    Kovo 8 (3)    Kornreksai (3)    Vytautas Bogušis (12)    Metalas (22)    TELE-2 (7)    Pagonybė (3)    Arbata (10)    Siamo katės (2)    Draudimas (7)    Kačių veislės (25)    Grybų patiekalai (6)    Sektos (12)    Mokėjimo kortelės (7)    Prezidento rinkimai 2009 (12)    Pramogos (191)    Apskaita (15)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Leo LT (12)    Kompiuterių virusai (52)    Kokainas (6)    Sony Ericcson (40)    Vynas (16)    Egzorcizmas (11)    Klubai (5)    Brendis (6)    Šalys (61)    Sektos žudikės (6)    Mergelė (7)    Laivyba (17)    Taksas (2)    Transportas (125)    Ekonomika (5)    Miestai (14)    Teisė (61)    Konditerija (10)    Hipiai (9)    Pramoginiai šokiai (2)    Interjero dizainas (13)    Budizmas (73)    Šventasis Antanas (2)    BTV (3)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!