LT   EN   RU  
2018 m. birželio 24 d., sekmadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
Akimirkos sentencija
Aristotelis tvirtino, kad moteris turi mažiau dantų negu vyrai, ir nors jis buvo du kartus vedęs, jam nešovė į galvą mintis patyrinėti savo žmonų burnų.
Bertrand Russell
Draugai
Matulaičio bažnyčia
Lietuvių Tautinio Jaunimo Sąjunga
Tautinės krypties portalas
Etninės kultūros erdvė
Biržų krašto naujienos
Slaptai.lt - unikalus leidinys
Lietuvių sąjunga „Tauta ir Tėvynė“
Lietuvos žaliųjų judėjimas
Žaliosios minties laikraštis
Istorijos puslapiai
Receptai, patiekalai, kulinarija.
Skanus.lt
Reklama
  Padažai
  Kulinarija > Padažai
Užpilai ir pavilgai šviežioms daržovėms
Lankomumo reitingas

Vincento saldžiarūgščiam aliejaus su medumi užpilui 200g dilgėlių, kanapių, saulėgrąžų, sėmenų arba alyvų aliejaus suplakti su 35g 6% obuolių acto, 35g skysto natūralaus medaus (jei susicukravęs, tai pašildyti), 5g druskos, 5g išspaustų arba sutrintų česnakų, žiupsneliu maltų saldžių raudonųjų paprikų, ant peilio galo maltų aitrių kajeno arba čilės paprikų. Geriausiai laikyti stikliniame butelyje su sandariu dangteliu. Šaldytuve uždarame inde galima laikyti kelias savaites. Užpilą kartu su buteliu stipriai suplakti ir apšlakstyti mišraines arba salotas. 200g salotų reikia 50g užpilo. Aliejiniam garstyčių užpilui suplakti 150 g saulėgrąžų aliejaus su 50g 6% obuolių acto, 15g garstyčių, 10g medaus, 5g druskos ir...

 Vincentas Sakas
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!