LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Patriotizmas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2012-03-10
Patriotas visada turi būti pasiruošęs ginti savo šalį nuo vyriausybės

Keikti Lietuvą, regis, tapo bene mėgstamiausias mūsų darbas.  Spjaudomės ne tik trapusavyje, bet ir purvinam valstybę prie kitataučių, tai kaip dar norėt, kad padidėtų turizmas Lietuvoje? Primena močiutės žodžius: „Kaip pasiklosi, taip ir miegosi”.

Mes pykstame dėl visko, garsiai šaukiame „vagys“, burbam panosyje: „nėra darbo, nėra laiko susirasti darbo” ir spjaunam į  ateitį, nė nepabandę gyventi toliau. Nė nepabandę kažką pakeisti, kad gyventi būtų geriau. Dažnai kaltiname Seimą, nors retas iš praeivių (taip taip, tų kurie ir rėkia, kad Seimas dėl visko kaltas), galėtų pasakyti, kiek narių jį sudaro. Dar retesnis tas, kuris galėtų pasakyti, kas iš jo miesto ar savivaldybės sėdi ir atstovauja jį – Lietuvos pilietį tarp Seimo narių.

Manau, per greitai pasiduodame ir pamirštame, kad Lietuva – tai ne tik valdžia. O ir tą valdžią, neva labai blogą, išsirenkame tik mes patys. Niekindami Lietuvą niekiname ir tai, ką paliko mūsų protėviai.  Vaikštome surūgę, negerbiame kito žmogaus darbo, nepatinkame patys sau. Peikiame tai, už ką kovojo mūsų seneliai ir močiutės. Per mažai išnaudojame savo žodžio laisvę, per retai pasižiūrime asmeniškai į save, per greit pasiduodame įtakai, per dažnai paliekame kraštą, kuriame gimėme, augome ir mokėmės.

Man, jaunam žmogui, norėtųsi, kad mes labiau tikėtume ir vadovautumėmės žodžiais: „Patriotas turi visada būti pasiruošęs ginti savo šalį nuo vyriausybės.“

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Leo LT (12)    Transportas (125)    Bibilija (10)    Laivyba (17)    Švedija (9)    Akvariumai (58)    Prancūzų buldogas (2)    Interneto komentarai (2)    Žvejyba (30)    Viešieji ryšiai (20)    Kaimo turizmas (5)    Dalia Grybauskaitė (16)    Katalikybė (49)    Mokesčiai (8)    KGB (35)    Egiptas (24)    Sveikinimai Naujųjų metų proga (5)    Sel (10)    Paieškos sistemos (14)    Alus (22)    Apatinis trikotažas (17)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Žemės ūkis (33)    Knygos (23)    Vokiečių aviganis (2)    Istorija (154)    Šventieji (10)    Kinas (193)    MTV (5)    Kalbos kultūra (39)    Katės (33)    Projektavimas (7)    Barai (7)    Nekilnojamasis turtas (22)    Melagių diena (3)    Vaiduokliai (23)    Filosofija (326)    Prevencija (14)    Pramogos (191)    Wing Tsun (14)    Viešnia iš ateities (2)    Logistika (12)    Feng šui (7)    Joninės (6)    Stalo žaidimai (7)    Muzika (196)    Mitingai (5)    Regbis (4)    Telekomunikacijos (188)    Ožiaragis (7)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!