LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Pasaulinės finansų krizės priežastys
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-03-15
TVF vadovas: dar viena krizė neišvengiama, pasaulis turi jai ruoštis

Pasaulis turi ruoštis dar vienai ekonomikos krizei, perspėjo Tarptautinio Valiutos fondo ( TVF ) vykdantysis direktorius Dominikas Stross-Kan. Skaitydamas paskaitą Johanesburge jis pažymėjo, kad pasaulis po nuosmukio – stipriausio po „didžiosios depresijos - ima atsigauti, bet reikia ruoštis naujai krizei“, - praneša „Praim – TASS“.

„Pasaulinės ekonomikos atsigavimas gali padaryti taip, kad lyderiai nebejaus būtinybės vykdyti tokias reformas kaip „finansų rinkų kontrolė ir reguliavimo sugriežtinimas“, - pareiškė TVF vadovas. Išreiškęs įsitikinimą eilinės krizės neišvengiamumu, Stross-Kan patikslino, kad negali išpranašauti, kada ir kokia bus sekanti krizė.

Kalbėdamas apie Kinijos nacionalinę valiutą, TVF vadovas pabrėžė, kad juanis, kaip ir anksčiau, „labai rimtai neįvertinta valiuta“, bet, jo manymu, KLR koncentracija vidaus vystymesi gali „artimiausiais mėnesiais“ iššaukti juanio kurso pokyčius.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

                                 

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal















Atsitiktinės gairės:    Modemai (8)    Kinas (193)    Moterims (34)    Savižudybė (12)    Makaronai (2)    Lotynų kalba (11)    Roko muzikos grupės (10)    Vandenis (7)    Paukščiai (5)    Šv. Valentino diena (11)    Vasario 16 (12)    Avalynė (7)    Jausmai (27)    Vadovavimas (185)    Žindymas (14)    Mokesčiai (8)    Išpažintis (16)    Go-go (10)    Viskis (8)    Liūtas (7)    Vaizdo kortos (3)    Kino kritika (10)    Interneto tinklai (4)    Vaistai (15)    Savivaldybių rinkimai (9)    Vaizdo sistemos (34)    Wing Tsun (14)    Meino meškėnas (2)    Striptizas (8)    Šventės (117)    Filologija (2)    Kreditai (2)    Prekės ir paslaugos buičiai (2)    Seimo rinkimai 2004 (3)    Katės (33)    Imtynės (29)    Windows (7)    Siemens (6)    Interneto komentarai (2)    Sąmokslo teorijos (19)    Anželikos Cholinos šokio teatras (11)    Seimo rinkimai (4)    Hipiai (9)    Gatvės šokiai (5)    Paukščių gripas (21)    Šalys (61)    Brendis (6)    Mazda (2)    Amerikos lietuviai (7)    Auklėjimas (7)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!