LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vestuvių organizavimas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-10-30
Vestuvės. Ar verta viską daryti pačiam?

Organizuoti vestuves – užsiėmimas tikrai smagus.

Bet, santuoka -  tai dar ir išties nelengvas, daug išmonės, sugebėjimų, laiko bei pastangų reikalaujantis darbas. Ypač, jei to imasi patys jaunieji ir daro tai pirmą kartą…

Žinoma, vestuvės nuo pirminio plano gali skirtis, ir netgi žymiai, tačiau pats planavimo procesas padeda sistemingai apgalvoti detales ir nieko svarbaus neužmiršti. Ypač svarbu, kad vestuvių planavimas leidžia tiksliai suplanuoti biudžetą, ir dar svarbiau – paskirstyti išlaidas laike. Taip matysite, jog daugiausia pinigų jums reikės, pavyzdžiui, balandžio, birželio mėnesiais ir savaitę prieš santuoką.

Dažnai planuojant vestuves kyla begalė įvairiausių klausimų, rūpesčių, tenka susidurti su įvairiausiomis problemomis, spręsti netikėtas užduotis, atlikti tokius darbus, apie kuriuos iki tol net nepagalvotumėte. Reikia apmastyti kiekvieną smulkmeną, o artėjančių vestuvių jaudulys bei kasdieniniai darbai trukdo tinkamai pasirengti šventei. Visa tai prieš vestuves nemaloniai nuteikia, kenkia veido odai ir labai apkartina džiugų šventės laukimą…

Todėl visus pasirengimo santuokai rūpestėlius dažnai protingiau, o atskirais atvejais netgi pigiau, yra patikėti šios srities profesionalams. Jie tikrai ne prasčiau pasirūpins visomis vestuvių smulkmenomis bei subtilybėmis ir nepridarys tiek daug apmaudžių klaidų.

Kvietimai, scenarijus, vedėjas, piršlys, svočia, šou programa, atlikėjai, muzikantai, įgarsinimas, apšvietimas, atributika, stalo kortelės, dovanos, aptarnaujantis personalas, restoranai, pirtys, kaimo sodybos, unikalios vietos, nakvynė, papuošimai, stilius, ceremonijos, foto sesija, filmas, fejerverkai, transportas, malonios smulkmenos ir staigmenos, žiedai, apranga, aksesuarai, padėkos ir t.t. ir pan. – pasiklysti tikrai yra kur.

Tiesa, galima ir apsidrausti - vestuvių planavimą galima patikėti ”Vestuvių ekspertams”, t.y. mums – veržliam, jaunam, kūrybingam, brandžiam ir nestokojančiam įdomių bei netradicinių idėjų kolektyvui. Labai apgailestauti neturėtumėte . O, jeigu rimtai, tai Jūsų pagrindinis rūpestis, rengiant  vestuves, būtų atsirinkti labiausiai Jums priimtinus mūsų pasiūlytus vestuvių išpildymo variantus ir ramiai prieš vestuves mėgautis paskutinėmis laisvės dienomis…

Ne paslaptis, jog mūsų tikslas ir gyvavimo prasmė - suteikti Jums ir Jūsų svečiams vestuvių metu kuo daugiau džiaugsmo akimirkų, kad vestuvės taptų ta švente, apie kurią dar ilgai kalbėtų ir geru žodžiu minėtų visi dalyvavusieji. Mes tikrai visada stengiamės, jog Jūsų vestuvių diena išliktų tas prisiminimas, kurį norėtųsi saugoti, kaip vieną didžiausių šeimos vertybių, kaip stebuklingą ilgo ir laimingo kelio pradžią…

Jei manote, jog apie vestuves žinote beveik viską ir mokate daug ką pasidaryti patys, o trūksta, na, gal tik vieno ar kito vestuvių planavimo fragmento – taip pat visada galite kreiptis į mūsų specialistus. Arba, jei pageidaujate viską pasidaryti patys, tiesiog nesate tikri, ar viską sugalvojote teisingai – taip pat drąsai kreipkitės į mus. ”Vestuvių ekspertai” suteiks Jums išsamią konsultaciją.

Smagių vestuvių Jums linkintys
„Vestuvių ekspertai“

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Nekilnojamasis turtas (22)    Lotynų šokiai (5)    Pyktis (6)    Namų vaizdo technika (2)    Depresija (29)    Poltergeistai (2)    Tamplieriai (7)    Žemgrobiai (6)    Skorpionas (7)    Kūdikio maitinimas (3)    Kazino (10)    Lietuvoje (16)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Shotokan (11)    Katalikybė (49)    Tinklapiai (13)    Domenai (11)    Užsienyje (2)    Teisėtvarka (24)    Kailiniai (15)    Spauda (3)    Politika (26)    Kornreksai (3)    Transportas (125)    Elektronika (8)    Kalėdos (12)    Jautis (7)    Laikrodžiai (3)    Parapsichologai (7)    Žmogaus klonavimas (2)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Internetas (184)    Miniatiūros (7)    Stilius (86)    Kaziuko mugė (3)    Korupcija (22)    Moterims (34)    Modemai (8)    Turizmas (151)    Sel (10)    Paukščių gripas (21)    Tamplierių ordinas (7)    Kelnaitės (2)    Žmogaus teisės (52)    Šaulys (7)    Konditerija (10)    Architektūra (11)    Anželikos Cholinos šokio teatras (11)    Garso sistemos (15)    TV3 (4)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!