LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Viešieji ryšiai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-06-09
Lietuviai laimėjo prestižiniame Kijevo reklamos festivalyje
Kijeve pasibaigė 7-asis tarptautinis reklamos festivalis, į kurio nugalėtojų sąrašą pateko ir Lietuvos reklamos agentūros "Leo Burnett Vilnius", "Y&R|Garage4x4 Vilnius" bei "DDB Vilnius".

Šiais metais festivalyje dalyvavo 424 agentūros iš 12 šalių, o konkursui buvo pristatyti 2109 darbai, kuriuos vertino solidi 7 narių komisija iš Lietuvos, Latvijos, Šveicarijos, Ukrainos, Maskvos ir Vengrijos.

Lietuvos reklamos agentūrai "Leo Burnett Vilnius" profesionali tarptautinė žiuri skyrė tris apdovanojimus: geriausio konkurso prizą spaudos kategorijoje, sidabrą už spaudos reklamą "Monstras" ir bronzą už "Omni Surfport" klipą "Kino personažai".

Spaudos reklamos kategorijoje, kurioje į apdovanojimus pretendavo daugiausiai darbų, "Leo Burnett Vilnius" nurungė didžiąsias Maskvos ir Kijevo agentūras bei gavo pagrindinį prizą už "Magne B6" spaudos reklamą "Pikta".

Kategorijoje reklama per TV ir kino teatruose "Omni Surfport" klipas "Kino personažai" laimėjo bronzą. Šis reklaminis klipas gauna jau antrą apdovanojimą – lietuviškos reklamos festivalyje "Adrenalinas" buvo įvertintas bronzine strėle.

Reklamos agentūra "Leo Burnett Vilnius" priklauso tarptautiniam reklamos agentūrų tinklui "Leo Burnett" ir jau trečius metus iš eilės išrenkama geriausia metų reklamos agentūra lietuviškame reklamos festivalyje "Adrenalinas".

Lietuvos reklamos agentūros, laimėjusios 7-ame tarptautiniame Kijevo reklamos festivalyje

Spaudos reklamos kategorija

Pagrindinis prizas

"Pikta" (Magne B6)

"Leo Burnett Vilnius"

Sidabras

"Monstras" (Dr.Schwarzwald čiulpiamosios tabletės)

"Leo Burnett Vilnius"

Greitai.lt

"Y&R|Garage4x4 Vilnius"

Bronza

Greitai.lt

"Y&R|Garage4x4 Vilnius"

Reklama per TV ir kino teatruose

Bronza

"Kino personažai " (Omni Surfport)

"Leo Burnett Vilnius"

"Vonia" (Švyturys)

"DDB Vilnius"

"Tėvas " (Švyturys)

"DDB Vilnius"

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Toyota (2)    Viešnia iš ateities (2)    Policija (2)    Katės (33)    Sektos (12)    Aiškiaregiai (11)    Projektavimas (7)    Mokykla be narkotikų (20)    Monitoriai (11)    Mitingai (5)    Fantastika (21)    Darbo partija (4)    Biologija (222)    Turizmas (151)    Hobi (106)    Užgavėnes (9)    IT parodos (10)    Artūras Zuokas (41)    Euro naujienos (2)    Skorpionas (7)    Katalikybė (49)    Šachmatai (11)    Lietuvoje (5)    Spausdintuvai (12)    Šunų veislės (52)    Lengvosios muzikos grupės (27)    „Lietuvos” kino teatras (13)    Vaiko sveikata (8)    Lietuvoje (16)    Shidokan (3)    Istorija (154)    Romas (3)    Mokslininkai (2)    Viktor Uspaskich (61)    Grybai (3)    Krišnaizmas (3)    Omnitel (12)    Hipnozė (10)    Kompiuteriai (148)    Filosofija (326)    Kietieji diskai (17)    Pramogos (191)    Makaronai (2)    KGB (35)    Kinas (193)    Arkliai (12)    Poetai (11)    Konditerija (10)    Bitė (5)    Žvaigždės (19)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!