LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vyriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Atnaujintas: 2012-04-03
Vyriškų kvepalų pirkimo gidas (8 dalis) Davidoff

Davidoff Cool Water

Davidoff Cool Water kvepalai vyrams įkūnija vandenyno galią – vėsos galią. Jų aromatas gaivus ir aštrus, paprastas, tačiau labai vyriškas.

Mėgaukitės vėsos banga, kuri teikia Jums jėgos ir gyvybingumo. Pajuskite stiprią pipirmėčių kvapo gaivą, pikantišką kalendrų ir vyraujantį levandų aromatą. Te muskuso ir ambros kvapas sužadina Jūsų geismingumą!

Davidoff Cool Water kvepalai vyrams labai populiarūs dėl jų paprasto, gaivaus, tačiau ilgai išliekančio aromato. Jis žavi daugybę skirtingų vyrų: nerūpestingus ir dabitiškus, jaunus ir daug vyresnius.

  • Viršutinės natos: mėtos, žalumynai, levandos, kalendros, rozmarinai;
  • Vidurinės natos: snapučiai, karčiavaisių citrinmedžių aliejus, jazminai, santalai;
  • Pagrindinės natos: kedrai, muskusas, ambra, tabakas.

Kvapo pobūdis: gaivinantis, vyriškas, stilingai atšiaurus.

Rekomenduojama naudoti dieną.

Davidoff Adventure Eau de Toilette

Kvepalų Adventure reklaminiu veidu kompanija Davidoff pasirinko garsų škotų aktorių Ewan McGregor, vaidinusį tokiuose kino filmuose, kaip „Traukinių žymėjimas" („Trainspotting"), „Mulen Ružas" („Moulin Rouge") ir epinėje „Žvaigždžių karų" („Starwars") serijoje. „Aš dievinu motociklus, o kelionės su motociklu man didžiausias nuotykis.

Kvapas Adventure sukurtas vyrams, ieškantiems nuotykių ir aš džiaugiuosi, kad esu priskiriamas jiems. Šis puikus kvapas tiesiog atspindi mane", - teigia aktorius Ewan McGregor. Adventure aromatas žavi gaiviu prieskonių ir medienos kvapų deriniu.

Sudedamosios dalys

Mandarinai, bergamotės, paragvajinių bugienių lapai, juodieji pipirai, kvapusis saikenis, raudonieji pipirai, kedras, kvapieji auksabarzdžiai, baltasis muskusas.

Kvapas

Įkvepiantis, „vibruojantis", šiuolaikiškas.

Davidoff Silver Shadow Eau de Toilette

Kvepalai Davidoff Silver Shadow skirti vyrams, kurie ima iš gyvenimo viską. Vyrams, kuriems jų patirtis ir branda teikia nepaprasto žavesio. Svaiginantis nepamirštamas ir paslaptingas šių kvepalų aromatas yra tarsi jų parašas – žavus jų asmenybės atspindys.

Sudedamosios dalys

Ambra, sodinės briedragės, šafranas, pačiuliai, apelsinai, kalendros, kedrų lapai.

Kvapas

Nepamirštamas, elegantiškas, svaiginantis.

Davidoff Hot Water

Karščiu alsuojantis rytietiškas Davidoff Hot Water kvepalų vyrams aromatas atskleidžia aistrą ir pavergiančią charizmą.

Davidoff Hot Water kvepalai vyrams skirti kvepintis vakarais, kai nesinori sėdėti namie, ir tomis ypatingomis progomis, kai norisi būti ypač patraukliam, nes pikantiškas ir erotiškas jų aromatas žadina geismą. Iš pradžių apgaubia raudonųjų bazilikų ir karčiųjų kiečių, iš kurių gaminamą haliucinogeninį poveikį turinčia trauktinę – absentą – taip mėgo 19-ojo amžiaus poetai, kvapas. Po to pasklinda pikantiškas paprikų aromatas. Galiausiai apgaubia šiltas ambra dvelkiantis benzoino kvapas.

  • Viršutinės natos: raudonieji bazilikai, kartieji kiečiai;
  • Vidurinės natos: paprikos, pačiuliai;
  • Pagrindinės natos: mediena, benzoinas.

Kvapo pobūdis: charizmatiškas, žadinantis aistrą, erotiškas.

Rekomenduojama naudoti: vakare, naktį.

Davidoff Champion Energy

Sėkmingo Davidoff Champion aromato naujas leidimas Champion Energy - energingai sprogstantis ryškiomis bergamočių ir greipfrutų natomis, kurias vėliau pakeičia galbaninė ferula ir gaivūs, vėsinantys prieskoniai. Galiausiai aromatas palieka vyrišką kedro ir kerpių šleifą.

  • Viršutinės natos: bergamotės, greipfrutai;
  • Vidurinės natos: galbaninė ferula, prieskoniai;
  • Pagrindinės natos: kedras, kerpės.

Davidoff Echo

Davidoff Echo kvepalų vyrams aromatas išreiškia miesto gyvenimo intensyvumą. Kuriant šį miestišką aromatą norėta perteikti miesto energiją ir buvo pasitelkti niekada anksčiau nenaudoti kvapai – oro ir metalo.

Davidoff Echo kvepalai vyrams skirti nepriklausomam vyrui, gyvenančiam pasaulyje be ribų, nuolat kintančiame, atspindinčiame mūsų pačių skleidžiamus fluidus.

Iš pradžių apgaubia aldehidų skleidžiamas vandens ir oro kvapas. Po to pakvimpa aitriosiomis paprikomis, muskatais, juodaisiais pipirais, muskusu, kedrais, santalais ir zomša.

  • Viršutinės natos: oro kvapas;
  • Vidurinės natos: metalo kvapas (aldehidai);
  • Pagrindinės natos: aitriosios paprikos, muskatai, juodieji pipirai, muskusas, kedrai, santalai, zomša.

Rūšis: gaivus, vandens.

Rekomenduojama naudoti dieną.

Davidoff Cool Water Game

Davidoff Cool Water GAME kvepalų vyrams aromatas teikia energijos ir žadina geismą. Laisvas, spalvingas, be galo gaivus ir jaudinantis, žadantis nuotykių ir patiksiantis jauniems mados diktuotojams, trokštantiems nerti į tai, kas nežinoma…

Iš pradžių Davidoff Cool Water GAME kvepalai vyrams sukuria vasarišką atmosferą – saldžiai pakvimpa arbūzais, pasklinda aitrus žaliųjų greipfrutų ir verbenų lapų kvapas, sumišęs su vaiskiu ir gaiviu citrusų dvelksmu. Po to plūstelėjęs gaivus vaivorų ir veržlus vaisių kvapas sudaro žaismingą kontrastą su žibuoklių lapų ir levandų aromatu. Šią kompoziciją užbaigia kedrų, gvajokų ir geismą žadinantis pačiulų kvapas.

  • Viršutinės natos: arbūzai, greipfrutai, verbenų lapai, citrusai;
  • Vidurinės natos: vaivorai, vaisiai, žibuoklių lapai, levandos;
  • Pagrindinės natos: kedrai, gvajokai, pačiuliai.

Kvapo pobūdis: skatinantis rizikuoti, stiprus.

Rekomenduojama naudoti dieną.

Davidoff Adventure Travel Spray

Pikantiškas mediena dvelkiantis Davidoff Adventure kvepalų vyrams aromatas kviečia vyrus patirti nuotykių. Jis skirtas vyrams, kurie mėgsta keliauti ir semiasi įkvėpimo iš gamtos.

Pasikvėpinus Davidoff Adventure kvepalais vyrams iš pradžių pasklinda saldus ir gaivus mandarinų, bergamočių ir citrinų kvapas, lydimas žaliosios arbatos ir juodųjų pipirų dvelksmo. Po to pakvimpa kvapiųjų saikenių sėklomis ir Pietų Amerikoje augančiomis paprikomis. Galiausiai apgaubia kvapiųjų kedrenių, kvapiųjų auksabarzdžių ir švelnus muskuso kvapas.

  • Viršutinės natos: mandarinai, bergamotės, citrinos, žalioji arbata, juodieji pipirai;
  • Vidurinės natos: kvapieji saikeniai, paprikos;
  • Pagrindinės natos: kedrai, kvapieji auksabarzdžiai, muskusas.

Kvapo pobūdis: skatinantis rizikuoti, stiprus.

Rekomenduojama naudoti: dieną, vakare, naktį.

Dėmesio! Buteliukas yra kelioninio tipo.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Atleidimo svarba (2)    Lietuvoje (16)    Garso ir vaizdo technika (2)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Prokuratūra (4)    Kreditai (2)    Šalys (61)    Vartotojai (29)    Žuvininkystė (2)    Lobių ieškotojai (3)    Juvelyriniai dirbiniai (2)    Šventasis Antanas (2)    Procesoriai (28)    Klonavimas (10)    Labradoras (2)    Windows (7)    Įdomybės (87)    Vitaminai (2)    Vilius Navickas (2)    Užsienyje (50)    Brendis (6)    Amfetaminas (2)    Radvilos (32)    Masonai (7)    Žmogaus klonavimas (2)    Hobi (106)    Partijos (41)    Geležinkeliai (4)    Vytautas Landsbergis (6)    Narkotikai (97)    Žinių visuomenė (14)    Pramogos (191)    Modemai (8)    Breakdance (4)    Ekonomika (259)    Dvyniai (9)    Šokoladas (10)    Likeris (2)    6 branduolių (3)    Žiniasklaida (108)    Teatrai (21)    Mobilūs ryšiai (193)    Mistika (446)    Šaudymas iš lanko (2)    Šv. Valentino diena (11)    Shidokan (3)    Politika (363)    Dailė (34)    Laivyba (17)    Kompiuterių virusai (52)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!