LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 18 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Žiniasklaida
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2007-11-06
Prasideda registracija į žiniasklaidos apdovanojimus "Nmedia 2007"

2007 metų lapkričio 2 dieną prasideda registracija į pirmą kartą Lietuvoje organizuojamus apdovanojimus už didžiausią kūrybiškumą, progresą ir inovacijas žiniasklaidoje - "Nmedia 2007". Tinklalapyje www.nmedia.lt kandidatūras apdovanojimams gali siūlyti visos visuomenės informavimo priemonės, jų vadovai, žurnalistai ir susijusios organizacijos.

Į apdovanojimus gali pretenduoti 2007 metais novatoriškumu pasižymėję visų sričių ir žiniasklaidos kanalų žurnalistai bei visuomenės informavimo priemonės, jų darbuotojai ir vadovai. Siūlyti kandidatus ir registruotis patiems visą mėnesį nuo lapkričio 2 d. iki lapkričio 30 d. bus galima oficialiame apdovanojimų tinklalapyje www.nmedia.lt. Šiame tinklalapyje taip pat pateikiama išsami informacija apie apdovanojimus: nuostatai, komisijos narių sąrašas, naujienos.

Žurnalistai bus vertinami ir apdovanoti už novatoriškus kūrybinius sprendimus, žiniasklaidos priemonių darbuotojai - už novatorišką technologijų panaudojimą, o vadovai - už novatoriškumą vadovaujant visuomenės informavimo priemonei. Šios nominacijos bus įsteigtos kiekvienoje iš skirtingų žiniasklaidos priemonių kategorijų: televizijos, radijo, spaudos bei interneto.

Kandidatūras apdovanojimams vertins ir nugalėtojus išrinks devynių ekspertų vertinimo komisija. Tarp komisijos narių - garsūs Lietuvos žiniasklaidos atstovai, kaip Teklė Mačiulienė, Skirmantas Valiulis, Henrikas Vaitiekūnas, Ernestas Parulskis, Jonas Staselis ir kiti kompetentingi, ilgametę patirtį turintys specialistai, dirbę įvairiose žiniasklaidos priemonėse.

Apdovanojimų nugalėtojai bus paskelbti ir apdovanoti šių metų gruodžio 14 dieną. "Novatoriškiausias 2007 metų žurnalistas" gaus trijų tūkstančių litų piniginį prizą. Visiems apdovanojimų nugalėtojams bus įteiktos "Nmedia 2007" statulėlės bei naujausi "Nokia Nseries" mobilieji telefonai.

Apdovanojimus organizuoja "Nokia Lietuva" ir Lietuvos žurnalistų sąjunga kartu su partneriais - Nacionaline žurnalistų kūrėjų asociacija, Lietuvos radijo ir televizijos asociacija, Regioninių televizijų asociacija, Lietuvos periodinės spaudos leidėjų asociacija, Nacionaline miestų ir rajonų laikraščių leidėjų asociacija.

"Nmedia 2007" novatoriškos žiniasklaidos apdovanojimų idėją inspiravo kasmet atnaujinama Nokia Nseries prietaisų serija, suteikianti galimybę gyventi ir dirbti kūrybiškai, bendrauti ir operatyviai dalintis naujienomis.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Susitaikymas (9)    Mokėjimo kortelės (7)    Tadas Blinda (10)    Statyba (29)    Modemai (8)    E - komercija (87)    Archeologija (42)    Liberalai demokratai (3)    Politologija (64)    Miestų bendruomenės (7)    Brendis (6)    Krašto apsauga (27)    Žemės grobstymai (50)    Technologijos (1819)    Fizika (11)    Gaisrininkai (7)    AMD (3)    „Laisvės kryžkelės“ (10)    Kazino (10)    Stalo žaidimai (7)    Joga (56)    Reinkarnacija (6)    Įžymūs žmonės (68)    Imtynės (29)    Aikido (14)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Jurga Ivanauskaitė (17)    Pedagogika (21)    Vėlinės (5)    Mitingai (5)    Kelionių pasiūlymai (7)    Erotiniai šokiai (23)    6 branduolių (3)    Soliariumai (5)    Vaizdo sistemos (34)    Erotika (8)    Žinių visuomenė (14)    Rokeriai (3)    P2P tinklai (2)    Atleidimas (4)    Metalinės muzikos grupės (8)    Nusikaltimai (6)    Auklės (3)    Baikeriai (8)    Fantastika (21)    Pagonybė (3)    Makaronai (2)    Sveikata (313)    Burtai (8)    Vaistai (15)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!