LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 19 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Žirgų sportas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-01-10
Jojimo centras "Prosperas"

Kviečiame visus į mūsų žirgyną. Jūs sužinosite kaip malonu leisti laisvalaikį balne, bendrauti su žirgais. Jojimo pamokos vyksta kiekvieną dieną, patogiu Jums laiku. Kvalifikuoti treneriai išmokys Jus joti arba padės tobulinti jau turimus jojimo įgūdžius. Čia Jūs galite išsinuomoti gardą savo žirgui. Mes garantuojame puikią žirgo priežiūrą. Žirgai šeriami kokybiškais pašarais, gauna morkų, vitaminų priedų, yra soliariumas žirgams. Savo žirgus pas mus laiko verslininkai bei užsieniečiai, gyvenantys Vilniuje. Siūlome Jums nusipirkti žirgą " Prospero" žirgyne. Mes galime juos prižiūrėti, treniruoti Jus ir Jūsų žirgą.

1999 metais žirgyne buvo suformuota veislinė banda. Visos veislinės kumelės, įvežtos iš Vokietijos, yra geros kilmės ir sukergtos su garsių linijų eržilais. Dabar jau didžiuojamės gražiu prieaugliu ir tikimės iš jo gerų rezultatų sporte. Visos kumelės ir kumeliukai vasaros laikotarpiu išvežami į vasaros arklides Kernavėje. Čia yra aptvarai ganykloms ir puikios sąlygos žirgams.

Be jojimo, mūsų žirgyne žiemos metu galite pasivažinėti rogėmis. Vasarą planuojame įsigyti karietą, kurioje galėsite pasigrožėti Gineitiškių gamtovaizdžiu. Dar viena iš paslaugų mūsų žirgyne - žirgų nuoma išvažiuojamiems pobūviams. Šiuo metu ypač populiaru, rengiant kokį nors pabūvį, svečius pasitikti su raiteliais, kurie neša fakelus arba tiesiog prajoja ir pademonstruoja jojimo meną.

Taipogi mes siūlome ir reklamą savo žirgyne. Tiek manieže, tiek lauko aikštelėje įmonės gali patalpinti savo reklaminius stendus ar plakatus, kad į mūsų žirgyną atvykstantys lankytojai ir svečiai galėtų susipažinti su reklamuojama įmone.

Žirgyne teikiamos šios paslaugos:

  • jojimo pamokos
  • žirgų pardavimas
  • žirgų nuoma išvažiuojamiems
  • gardų nuoma
  • reklama
  • pobūviams pasivažinėjimas rogėmis žiemos metu

Tel/faks +370 5 2319835, tel: +370 5 2319007,
LT-14159 Gineitiškių km., Zujūnų sen., Vilniaus raj.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Elektronika (8)    Turizmo agentūros (10)    Archeologija (42)    Kalbos kultūra (39)    Kelnaitės (2)    Programavimas (20)    Anželikos Cholinos šokio teatras (11)    Žiniasklaida (108)    Atleidimo svarba (2)    Vaizdo kortos (3)    Airija (9)    Tamplierių ordinas (7)    Auklės (3)    Bankinės technologijos (11)    Sveikata (313)    Makaronai (2)    Skinheadai (9)    Tibetas (10)    Visuotinė istorija (44)    Aukštasis mokslas (13)    Optinis ryšys (12)    Kriptografija (3)    Žvaigždės (19)    Juvelyriniai dirbiniai (2)    Rinkimai (23)    Apatinis trikotažas (17)    Velniai (9)    Neištikimybė (2)    Kompiuterinis piratavimas (43)    LICS (17)    Islamas (31)    Alus (22)    Kaziuko mugė (3)    Wing Tsun (14)    Rytietiški šokiai (16)    Sportas (8)    Egiptas (24)    Gaisrininkai (7)    Duomenų apsauga (3)    Elektroninės muzikos grupės (3)    Specialiosios tarnybos (36)    Informaciniai karai (11)    Šventasis Pranciškus (3)    Šunų veislės (52)    Vaiko sveikata (8)    Sveikinimai Naujųjų metų proga (5)    Chemija (5)    Logistika (12)    Užgavėnes (9)    Joninės (6)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!