LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Anželikos Cholinos šokio teatras
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2007-11-28
Šokio spektaklis „Fantazija penkioms stichijoms"
Šokio spektaklis
„Fantazija penkioms stichijoms"
projektas inicijuotas bendrovės "Bitė Lietuva"

Choreografė - Anželika Cholina
Scenografas - Marijus Jacovskis
Kostiumų dailininkas - Kęstas Rimdžius
Video projekcija - Justinas Vinevičius

Spektaklio trukmė 35min.  

Spektaklyje dalyvauja:

Andrius Žužalkinas, Martynas Rimeikis, Eligijus Butkus, Laimis Roslekas, Donatas Bakėjus, Romas Ceizaris, Igoris Zaripovas, Laurynas Navickas, Margarita Makejeva, Margarita Verigaitė,  Kristina Galalytė, Inga Cibulskytė, Giedrė Zaščižinskaitė, Jekaterina Romankova, Modesta Butautytė

Šokio spektaklis „Fantazija penkioms stichijoms"  - tai spektaklis apie gamtą. Čia dalyvauja 14 baleto artistų, kurie įkūnija vandens, žemės, oro ir ugnies stichijas. Solistas Andrius Žužžalkinas šiame spektaklyje sukūrė Žmogaus vaidmenį. Jis išbūna scenoje visą laiką ir pasakoja apie Žmogaus susidūrimus su gamtos stichijomis, kurios yra jo paties vidaus išraiška. Pirmą kartą Anželikos Cholinos spektaklyje dalyvauja ir cirko artistai.

Kaip teatro kostiumų dailininkas čia debiutavo stilistas Kęstas Rimdžius, neteatrališkais, subtiliais kostiumais įnešęs į spektaklį kitokią vaizdo kokybę.

„Pastatymas kardinaliai skiriasi nuo ankstesnių mano darbų. Jame nėra siužeto, bet labai daug šokio ir stebuklingo grožio" - sako choreografė Anželika Cholina.

Šaltinis

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Lietuvių fantastika (11)    Baikeriai (8)    Švedija (9)    Radvilos (32)    Interneto komentarai (2)    Škotų aviganis (3)    Bankrotas (2)    Žemgrobiai (6)    Naršyklės (7)    LICS (17)    Novelės (102)    LNK (2)    Viešnia iš ateities (2)    Fantastika (21)    Vynas (16)    Mistika (446)    Motociklai (12)    Linux/Unix (34)    Firmos (12)    Pramogos (191)    Duomenų apsauga (3)    Savivaldybių rinkimai (9)    Kompiuterio ergonomika (8)    Nekilnojamasis turtas (22)    Garso ir vaizdo technika (2)    Sekimas ir privatumas (12)    Liberalai demokratai (3)    Vadovavimas (185)    Chiromantija (3)    P2P tinklai (2)    Elektronika (8)    Foje (3)    Turizmas (151)    Lobiai (12)    Pankai (6)    Mazda (2)    Egiptas (24)    Lobių ieškotojai (3)    Paukščiai (5)    Barai (7)    Kompiuterių virusai (52)    Geležinkeliai (4)    Žmonės (241)    Kino kritika (10)    Meino meškėnas (2)    Moters diena (4)    6 branduolių (3)    Užgavėnes (9)    SSL sertifikatai (6)    Sodininkystė (22)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!