LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Hakeriai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-05-02
Hakeriai kelias dienas tyčiojosi iš Slovakijos spec. tarnybos
Hakeriai įsilaužė į Slovakijos Nacionalinio Saugumo Biurą (NBU) ir kelias dienas atsipūtę siuntėsi slaptus dokumentus ir siuntinėjo elektroninius laiškus iš asmeninio spec. tarnybos vadovo dėžutės.

Šalies Vidaus reikalų ministerija ėmė tirti incidentą. Pačioje spec. tarnyboje tikrinamas kompiuterinio saugumo padalinys, vien dėl to, kad slaptažodžiai buvo pernelyg paprasti, pavyzdžiui „nbusr123“. NBU teigia, kad atakos pasekmės minimalios ir įsilaužėliai nesugebėjo pasiekti „visiškai slaptos“ informacijos. Įsilaužėliai patys pranešė vietiniam laikraščiui, kad turėjo priėjimą prie bet kokios informacijos ir atsisiuntę 36000 elektroninių laiškų nebuvo pastebėti tarnybos tinklo administratorių.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Grybų patiekalai (6)    Skinheadai (9)    Internetas (184)    Geležinkeliai (4)    MTV (5)    Liemenėlės (3)    Kūdikio maitinimas (3)    Gotai (17)    Išpažintis (16)    Euro naujienos (2)    Džiazo muzikos grupės (11)    Energetika (13)    E - komercija (87)    Meilė bloguose (6)    Ekologinis ūkis (2)    Žvaigždės (19)    Politologija (64)    Sodininkystė (22)    Lobių ieškotojai (3)    Valstiečių sąjunga (2)    Tėvynės sąjunga (4)    Emo (10)    Mada (4)    EBSW (40)    Šv. Valentino diena (11)    Moterims (34)    Samsung (3)    Liūtas (7)    Velykos (10)    Miestai (14)    Technologijos (1819)    Ginklai (22)    Shotokan (11)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Maudymosi kostiumėliai (7)    Seimo Pirmininkas (2)    Filatelija (11)    Geologija (20)    Kačių veislės (25)    Dvarai (36)    Netolerancija (6)    Kazimiera Prunskienė (13)    Meino meškėnas (2)    Lietuvos istorija (110)    Nusikaltimai (6)    Medžioklė (63)    Darbo partija (4)    Vadyba (89)    Advokatai (10)    Kreditai (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!