LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Hakeriai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2007-08-25
Hakeriai „nulaužė" telefoną „iPhone"
Hakeriai iš bendruomenės „iPhoneSIMfree.com" pareiškė, kad jiems pavyko sukurti programą, atblokuojančią mobilųjį telefoną „iPhone" sukurtą „Apple" korporacijos.

Kol kas „iPhone" gali veikti tik JAV kompanijos „AT&T" tinkle. Sprendžiant iš hakerių pareiškimo, telefonas, panaudojus jų sukurtą programą, veikia ir konkurentų „T-Mobile" tinkle. Anot hakerių, atblokavimo procesas trunka tik kelias minutes.

Kompanijai „AT&T" priklauso dviejų metų išskirtinės teisės aptarnauti „iPhone" telefonus JAV teritorijoje.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Homeopatija (5)    Klonavimas (10)    Pagalba ir prevencija (124)    Kūdikio maitinimas (3)    Skinheadai (9)    Jautis (7)    Sąmokslo teorijos (19)    Sportas (180)    Joninės (6)    Šachmatai (11)    Viskis (8)    Sel (10)    Vaizdo sistemos (34)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Televizija (17)    Specialiosios tarnybos (36)    Vaizdo kortos (3)    Opijatai (13)    Paukščių gripas (21)    Proza (157)    Mergelė (7)    Gyvenimo džiaugsmas (2)    Airija (9)    Kalėdos (12)    Moters diena (4)    Liberalų sąjūdis (5)    Vilius Navickas (2)    E - komercija (87)    Žuvininkystė (2)    Istorija (154)    Siamo katės (2)    Gaisrininkai (7)    Žirgų sportas (4)    Kelionių pasiūlymai (7)    Mama ir vaikas (48)    Pirmoji meilė (3)    Lietuva (2)    Šaulys (7)    Pramogos (191)    Grybų patiekalai (6)    Monitoriai (11)    Kaziuko mugė (3)    Bitė (5)    Neištikimybė (2)    Vilniaus bendruomenės (4)    Šventasis Antanas (2)    Vox Populi (14)    Žmogaus teisės (18)    Filmai (91)    Saugus internetas (11)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!