LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 19 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Liūtas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-28
Liūtas. Astrologinė prognozė 2007-iems metams (Merginoms)
Atsivers puikios galimybės atskleisti talentus, patirti įkvėpimą, taip pat įgyti meilės arba išsvajotos motinystės teikiamus sparnus. Aistra nuotykiams pasieks apogėjų. Tai neš ir gerą patirtį, ir pavojus. Išmėginti savo jėgas kūryboje arba sporte – tai turėtų suteikti didelį pasitenkinimą, o gal ir gausybę aplodismentų bei nuostabią Fortūnos šypseną.

Mokslas. Darbas. Jei sukiesi pramogų srityje ar kūrybos, meno sferoje, pradės itin sektis. Surizikuok tapti pastebėta, įšokti į išsvajota kryptimi lekiantį traukinį. Būsi „paklausi“, tavo charizma labai ūgtels. Taip pat tiktų mėginti įsidarbinti srityse, susijusiose su žiniasklaida, pedagogika, aptarnavimu, grožio kūrimu ir puoselėjimu, mados verslu, sportu, restoranais, viešbučiais ir kt. Moksle išaugęs kūrybingumas irgi pravers. Svarbiausia neprarasti noro tęsti mokslų, neišmainyti jų į tviskantį, bet veikiausiai trumpalaikį malonumų šurmulį. Rimtai pasverk, ką gausi ir ką prarasi.

Draugystė. Meilė. Numatomi audringi metai, su angeliškais pakilimais ir pragariškomis bedugnėmis. Tie, kuriuos laikei tik draugais, pažįstamais, staiga ims kelti keistus ultimatumus, siekti ir netgi reikalauti kažko daugiau. Dėl to nutrūks kai kurie seni, ilgalaikiai ryšiai. Ypač įtempta bus sausio pabaiga, vasario antra pusė, kovo pradžia, birželio pabaiga ir rugsėjo galas. Tada sunkius išbandymus patirs ir santykiai su mylimuoju. Trumpai tariant, kai kurios Liūtukės šiemet beprotiškai įsimylės, kai kurios – išgirs iš mylimojo pasiūlymą tuoktis, o bus ir tokių, kurios pastos ir patirs motinystės džiaugsmą (jeigu to laukė) ar kartėlį (jei nepasirengusios).

Pinigai. Pirkiniai. Mokėsi užsidirbti net pernelyg nesistengdama. Šiais metais aptiksi „aukso gyslą“. Galbūt artimas žmogus padės ką nors įsigyti lengvatinėmis sąlygomis ar įsidarbinti pelningesniame darbe. Palankūs metai dalyvauti žaidimuose, konkursuose, loterijose. Kita vertus, būsi išlaidi.

Dėmesio!!! Saugokis azartinių žaidimų ir neatsakingų šėliojimų su visokiais išsidirbinėjimais (svaigalai, seksas). Abejotinas malonumų vaikymasis atsilieps sveikatai, pakenks ateities planams. Galimas nepageidaujamas nėštumas, įsivėlimas į brangiai kainuojančias avantiūras.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    NSO (33)    Partizanai (12)    Zodiako ženklai (88)    Advokatai (10)    Sodininkystė (22)    Programavimas (20)    Opel (4)    Meninė gimnastika (14)    Velykos (10)    Regbis (4)    Restoranai (5)    Hipnozė (10)    Mityba (43)    Šatrija (4)    Siemens (6)    Draudimas (7)    Geografija (22)    Apskaita (15)    Apatinis trikotažas (17)    Televizoriai (2)    Gatvės šokiai (5)    Ištikimybė (4)    Lietuvių fantastika (11)    Makaronai (2)    Antanas Terleckas (2)    Mokslai (1219)    Kaimo turizmas (5)    Vandenis (7)    Vilniaus bendruomenės (4)    Bitė (5)    Knygos (23)    Islamas (31)    Feng šui (7)    Juvelyriniai dirbiniai (2)    Civilinė sauga (7)    Garso ir vaizdo technika (2)    Trys karaliai (5)    Menas būti kartu (2)    Informaciniai karai (11)    Z.Jurgelevičiaus rubrika (23)    Viktor Uspaskich (61)    Kaziuko mugė (3)    Vandens slidės (2)    Poltergeistai (2)    Helouvynas (7)    Projektavimas (7)    Dalia Grybauskaitė (16)    Saugus internetas (11)    Fizika (11)    Metalinės muzikos grupės (8)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!