LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Mergelė
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-27
Medicininis – astrologinis horoskopas: Mergelė
Patartina saikingai pabadauti, išvalyti žarnyną, atsisakyti įpročio persivalgyti nakčiai. Beje Mergelės ilgą laiką gali apsieiti be mėsos, o ilgainiui net tapti vegetarėmis.

Tradiciškai Mergelė laikoma stipriausiu ženklu, nes rūpinasi higiena ir sveikata. Kartais taip į tai įsijaučia, kad tai tiesiog tampa įkyria idėja. Mergelė itakoja pilvo ertmę, plonąsias žarnas, virškinimo traktą. Šio ženklo atstovams būdingos šios ligos: virškinimo sutrikimai, pilvo ertmės uždegimai, žarnyno nepraeinamumas, diegliai, apendicitas, išvarža. Serganti Mergelė būna labai nerami, savo įkyrumu dažnai erzina ne tik aplinkinius, bet ir gydytojus. Po šiuo ženklu gimusiems žmonėms reikia labai rūpintis maistu, protingai badauti, rūpintis žarnyno švarinimu ir nervinės sistemos stiprinimu. Reikia vengti įtarinėjimų, priekabumo, kritiškumo, smulkmeniškumo ir kuo šilčiau bendrauti su aplinkiniais.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Džiaugsmas (2)    Trys karaliai (5)    Gender Loops (6)    Interneto dizainas (5)    Seimo rinkimai 2004 (3)    Intel (6)    Sportas (8)    Kompiuterių virusai (52)    Optinis ryšys (12)    Melagių diena (3)    Šachmatai (11)    Įžymūs žmonės (68)    Bučiniai (31)    Pedagogika (21)    Kokainas (6)    Televizoriai (2)    Klubai (8)    Pagalba ir prevencija (124)    Simbolika (2)    6 branduolių (3)    Aikido (14)    Kompiuterinis saugumas (43)    Vandenis (7)    E - komercija (87)    Amerikos lietuviai (7)    TELE-2 (7)    Telekomunikacijos (188)    P2P tinklai (2)    Automobiliai (41)    Matematika (2)    Aviacija (38)    Fajetai (2)    Savivaldybių rinkimai (9)    Vaizdo sistemos (34)    Gotai (17)    Škotų aviganis (3)    Spausdintuvai (12)    Krizė (59)    Skandalai (476)    Vabzdžiai (5)    Vaizdo kortos (3)    Valstiečių sąjunga (2)    Erotika (8)    Juvelyriniai dirbiniai (2)    Vaiko sveikata (8)    Apskaita (15)    Monitoriai (11)    Procesoriai (28)    Klaviatūros (11)    Šv. Valentino diena (11)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!