LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Šaulys
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-28
Šaulys. Astrologinė prognozė 2007-iems metams (Merginoms)
Šie metai – jėga! Galima sakyti, kad kursi, modeliuosi savo likimą! Tavo asmenybė sužydės, kils noras siekti didesnių tikslų. Svarbus atrodys išsilavinimas, statusas, kelionių patirtis. Pakaks ryžto daug ką pradėti iš naujo. Sėkmės planeta Jupiteris tau suteiks išskirtinius šansus būti įvertintai.

Draugystė. Meilė. Meilės srityje, kaip ir kitur, daug kas priklausys nuo tavo iniciatyvos ir noro. Jeigu užsibrėši tikslą kažkam patikti, padaryti įspūdį, tai ir pasieksi savo (t.y. įspūdį tikrai padarysi, tik neaišku kokį). Bus tiesiog neįmanoma tavęs nepastebėti, o tuo pačiu likti abejingam. Kitas klausimas, kokius jausmus skatinsi – meilę ar neapykantą? Ko gero, susidursi su abiem. Meilė turėtų atplasnoti į tavo širdį, tik niekas negali pažadėti, kad ji tos širdies nė kiek nesužeis...

Pinigai. Pirkiniai. Būsi maksimalistė – norėsis brangiausio, geriausio, ypatingiausio. Tiesa, pinigų uždirbinėjimas nebus didžiausias tavo prioritetas, tačiau nuo pinigų kiekio priklausys tavo galimybės. Dažnai atsidursi dėmesio centre, tad norom nenorom įvaizdis darysis svarbus. Tikėtina, kad per šiuos metus geriau suprasi, kas tau tinka, įsigysi asmenybę pabrėžiančių drabužių, aksesuarų. Negailėsi pinigų išsimokslinimui, kelionėms, gal išvyksi padirbėti į užsienį.

Mokslas. Darbas. Verta imtis to, kas tave labiausiai domina, vilioja. Kada, jei ne dabar pradėti žingsniuoti pasirinktu keliu? Jei ketini studijuoti, pats likimas nukreips teisinga linkme, nesiblaškydama galėsi mokytis norimos profesijos. Jei ieškaisi darbo, bus daugiau nei paprastai šansų gauti trokštamą vietą. Kad ir ką pasirinktum, atsivers plačios galimybės, daug išmoksi ir patirsi.

Dėmesio!!! Sausio pabaigoje, vasario pradžioje, gegužės viduryje ir spalio mėnesį lengvabūdiškumas gali daug kainuoti ir tau, ir artimiesiems. Nederėtų bėgti iš namų, pa-skubomis ką nors keisti savo gyvenime. Išvardyti periodai nepalankūs imti kreditą, kurti verslą, išlaidauti. Birželio pabaigoje pavojai tykos kelionėse ir per nepažįstamus asmenis.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Saugus internetas (11)    Laivyba (17)    Šventasis Antanas (2)    Viskis (8)    Savivaldybių rinkimai (9)    Naršyklės (7)    Ekologiški produktai (2)    Politika (26)    Raganos (12)    Bildukai (3)    Baikeriai (8)    Vox Populi (14)    Šventasis Kazimieras (2)    Statyba (29)    Pagalba ir prevencija (124)    Juvelyriniai dirbiniai (2)    Sony Ericcson (40)    Reklama internete (18)    Istorija (154)    Seimo rinkimai 2004 (3)    Ekologinis ūkis (2)    Hip hop dance (4)    Vadyba (89)    Delfinologija (4)    Kandidatai į prezidentus (5)    Vėlinės (5)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Ekonomika (259)    Energetika (13)    Konspiracija (2)    Spauda (3)    Kabala (6)    Poltergeistai (2)    Elektroninės muzikos grupės (3)    Sportas (8)    Literatūra (239)    Apatinis trikotažas (17)    Ekonomika (5)    Paukščių gripas (21)    Pirmoji meilė (3)    Aikido (14)    Geografija (22)    Fajetai (2)    Informaciniai karai (11)    Likeris (2)    Metalistai (8)    Šamanai (7)    Kriptografija (3)    Kovo 8 (3)    Kompiuterių virusai (52)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!