LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 19 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Šaulys
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-28
Šaulys. Horoskopas 2007-iems metams
Šaulių laukia puikūs metai. Konfliktuojančių planetų – Saturno ir Neptūno – darbeliai jiems nė motais, juk visus metus jų ženkle šeimininkauja Jupiteris. 2007 metai – puikus laikas savišvietai bet kokioje srityje. Šauliai bus linkę giliai įsisavinti medžiagą, rimtai susidomės filosofija ir religija. Galimi aiškiaregystės blyksniai – Šauliai gali pradėti įžvelgti visų situacijų esmę, šaknis. Tik nevertėtų kelioauti į užsienį ir šiaip į tolimas keliones – galimi sunkumai, painiava su dokumentais, nesutarimai su vietine valdžia. Antroje metų pusėje taip pat reikėtų vengti bendravimo su ekstrasensais, magais, būrėjais.

Šaulių karjera kils septynmyliais žingsniais – planetų išsidėstymas užtikrins didelį energijos pliūpsnį. Šauliai pasijaus pasitikintys savimi ir savo nepaprastais gabumais, atsiras nenugalimas veiklos troškimas. Rugpjūčio pabaiga-rugsėjo pradžia – itin palankus karjerai laikotarpis. Šiuo metu seksis viskas. Galimas netgi persikėlimas į kitą miestą, turint geras dalykines perspektyvas. Dvi savaitės spalio viduryje – vienintelis laikotarpis šiais metais, kai sėkmė darbe gali nusisukti nuo Šaulių. Šiuo metu gali nutrūkti svarbūs sandėriai ir susitarimai. Per neapsižiūrėjimą galima prarasti stambią pinigų sumą.

Asmeniniame gyvenime irgi viskas iš esmės sėkminga, bet ne taip jau nekalta. Laikotarpyje tarp rugpjūčio ir gruodžio Šauliams reikėtų būti atsargiems užmezgant naujus romantiškus santykius – tie ryšiai gali negatyviai atsiliepti ateičiai. Vasaros pabaigoje, dėl Marso ir Jupiterio konflikto, galimi barniai ir ginčai. Seni santykiai išgyvena toli gražu ne pačius geriausius laikus. Šauliai gali staiga suprasti, kad meilė praėjo, o prieš akis – nežinomybė. Nevertėtų daryti skubotų išvadų – iki lapkričio viskas aprims, o Šauliams prasidės naujas santykių su mylimuoju etapas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Pankiškos muzikos grupės (15)    Žuvys (7)    Švietimas (1281)    Ekonomika (259)    Aviacija (38)    Erich Fromm (5)    Gender Loops (6)    Pankai (6)    Foje (3)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Rašytojai (11)    Naršyklės (7)    Lietuvos istorija (110)    Užsienyje (2)    Alkoholizmas (15)    Gatvės šokiai (5)    Homeopatija (5)    Tadas Blinda (10)    Medžioklė (63)    Žmonės (241)    Auklėjimas (7)    Antanas Terleckas (2)    Britų trumpaplaukės katės (2)    Advokatai (10)    Masonai (7)    Kornreksai (3)    Meninė gimnastika (14)    Sodininkystė (22)    Aukštasis mokslas (13)    Politikai (183)    Korupcija (22)    Ekonomika (5)    Elektroninės muzikos grupės (3)    Lietuvių valgiai (28)    Nekilnojamasis turtas (22)    Vaiko sveikata (8)    Projektavimas (7)    Gotai (17)    Rinkimai (23)    Lobių ieškotojai (3)    Drakonai (36)    Žindymas (14)    Dailė (34)    Savivaldybių rinkimai 2007 (9)    Skorpionas (7)    Filologija (2)    Kanapės (15)    Specialiosios tarnybos (36)    Novelės (102)    Atmintis (4)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!