LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Skorpionas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-28
SKORPIONAS (10.23-11.22)

Skorpiono ženklo žmonės yra ekstremistai, kurie arba visiškai ir galutinai ką nors padaro, arba visai nieko. Jie mėgsta intensyvų gyvenimą ir yra aistringi – viskas sukasi arba apie meilę, arba apie neapykantą. Seksualumas svarbi jų gyvenimo dalis. Bendravime su kitais skorpionai atrodo šalti ir abejingi, tačiau paviršutiniškumas ne jų savybė – priešingai, jie pasižymi smalsumu. Ypatingas Skorpiono talentas yra išsiaiškinti klaidas ir silpnas vietas, kas žinoma suteikia pagrindą pasipūtėliškumui. Tačiau tada, kai patys išskirtinai demaskuojami, Skorpionai kartais tampa agresyvūs. Taip pat turi slaptą talentą įtakoti visuomenę, kuris daro juos aktyviais politikoje. Jie visur, kur reikia atskleisti paslaptis ir/ar eliminuoti kenkėjus, jaučiasi esantys savo stichijoje, pavyzdžiui, kriminalistikoje, psichologijoje, medicinoje.

Skorpionas meilėje

Savo patraukiančiu seksualumu ir susimąsčiusia paslaptinga veido išraiška Skorpionai labai žavi ir niekada nestokoja gerbėjų. Bet meilė šiems rimtiems ir aistringiems žmonėms yra rimtas dalykas. Jie gali turėti viliojančius asmens bruožus, bet jie netinka žaidimams jausmais ar atsitiktiniams santykiams. Nėra lengva aptarinėti jų jausmus, kadangi vienu atveju jie gali sudaryti vaizdą, kad yra šalti ir abejingi, o kitu - gali pasinerti į tokius gilius jausmus, kad kai kurie veltui stengsis juos suprasti. Skorpionai visiškai atsidavę kūnu ir siela tiems, kuriuos jie myli, tačiau to paties reikalauja ir iš savo partnerių. Sąžiningumas ir pasitikėjimas jiems yra pirmaeilis dalykas santykiuose. Tačiau jų pavydas gali tapti rimta problema ir paversti santykius tikru pragaru.

  • Kaip suvilioti Skorpiono vyrą: Skorpionas turi permainingą, ūmų, tačiau tai pat labai aistringą charakterį. Jį gali sužavėti tik ryžtinga moteris. Kaip taisyklė, jis slepia savo jausmus ir nepakenčia vaidybos. Patarimas: nepasirodykite jam per kukli!!!
  • Kaip suvilioti Skorpiono moterį: Skorpionė išdidi, inteligentiška, polemiška ir aistringa. Jai reikia temperamentingo vyro. Su ja sueiti į porą nelengva. Tačiau jei žaidimo taisykles perleisite į jos rankas ir lepinsite gėlėmis ir dovanomis, ji pradės žavėtis Jumis ir spinduliuoti šilumą. Patarimas: nesuteikite jokio pagrindo pavydui.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Seimo rinkimai 2004 (3)    Džiazo muzikos grupės (11)    Gotai (17)    Mama ir vaikas (48)    Filologija (2)    Auklėjimas (7)    Šaulys (7)    Trys karaliai (5)    Spiritizmas (4)    Vynas (16)    Katės (33)    Helouvynas (7)    Tatuiruotės (7)    Konditerija (10)    Klaviatūros (11)    Vaiduokliai (23)    Vaistai (15)    NSO (33)    Sodininkystė (22)    Nešiojami kompiuteriai (12)    Spausdintuvai (12)    Žuvys (7)    Knygos (23)    Šamanai (7)    Kelionių įspūdžiai (26)    Medžioklė (63)    Kalbos kultūra (39)    Anglų kalba (35)    Spauda (3)    Įdomybės (87)    Melagių diena (3)    Erotika (8)    Erotiniai šokiai (23)    Omnitel (12)    Reklama internete (18)    Draugystė (10)    Matematika (2)    Vadovavimas (185)    Religija ir tikėjimai (315)    Rašytojai (11)    Picerijos (4)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Velniai (9)    Poetai (11)    Įžymūs žmonės (68)    TV3 (4)    Procesoriai (28)    Vytautas Bogušis (12)    Britų trumpaplaukės katės (2)    Gender Loops (6)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!