LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Skorpionas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-28
Skorpionas. Astrologinė prognozė 2007-iems metams (Merginoms)
Šie metai turėtų pažerti daug likimo malonių. Tačiau jos stimuliuos tavo godumą. Pateisinsi beveik visas priemones, padedančias praturtėti. Ims labiau dominti turtingi vyrai, naudingi žmonės. Tik nepamiršk, kad už viską gyvenime anksčiau ar vėliau tenka mokėti...

Draugystė. Meilė. Nors esi Skorpionė, mėgstanti aštrius dygliukus, pipirų prieskonį visame kame, šiemet per aštrūs kampai santykiuose tavęs nedžiugins – labiau vertinsi pastovumą, ištikimybę bei geras dosnaus draugo finansines galimybes. Ir vis dėlto vasara bus karšta. Iki tol su savo vaikinu draugausi be rūpesčių, o jai prasidedant daug kas keisis. Pasipils pagundos, pavydo scenos, kerštavimai. Ramių, pastovių santykių galėsi tikėtis tik rudenį, o iki tol vaikinai arba keisis, arba vargsi su tuo pačiu, tai suartėdama, tai nutoldama.

Mokslas. Darbas. Svajosi apie komfortišką gyvenimą, tad be galo norėsis daug užsidirbti ir panašu, kad rasi kaip. Gal koks dėdė priims į nuosavą verslą ir negailės „paskatinimų“, o gal sezoną kitą padirbėsi užsienyje. Vienaip ar kitaip, šiemet gausiai byrės į kišenę, nors kartais ims stipriu srautu tekėti ir iš jos. Mokslas eisis vangiau – juk iš jo kol kas košės nekabinsi, o tau norisi naudos ir kuo daugiau. Vis dėlto sugebėsi kantriai tempti mokslo naštą.

Pinigai. Pirkiniai. Panašu, kad sugebėsi pasinaudoti atsivėrusiais šansais praturtėti ar bent jau pasijusti tvirčiau materialine prasme. Tai ir kreditų metai. Pirkinius rinksies išmintingai. Visų pirma rūpės tokios investicijos, kurios džiugins, bus ilgam, atsipirks ir dar duos naudos. Pvz, turimą butą, žemę galima išnuomoti ir gauti pajamų.

Dėmesio!!! Trečiąją kovo savaitę saugokis avarinių situacijų, nemalonumų darbe, šeimoje, piniginių nuostolių. Neaštrink situacijos kaprizais. Balandžio pabaigoje, gegužės pradžioje grės seksualinė prievarta, nelaimės per malonumų paieškas. Liepos antra pusė nemaloni daugeliu prasmių (meilės ir finansiniai praradimai, problemos darbe). Su pinigais, turtu atsargiai ir rugsėjo pradžioje.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Siemens (6)    Baikeriai (8)    Policija (2)    Emo (10)    Burtai (8)    Erich Fromm (5)    Kinų horoskopas (14)    Automobiliai (41)    Barai (7)    Simbolika (2)    Politikai (183)    Šokoladas (10)    Kino kritika (10)    Partizanai (12)    Mokėjimo kortelės (7)    Filatelija (11)    Sportas (8)    Specialiosios tarnybos (36)    Draudimas (7)    Katarai (2)    Gender Loops (6)    Interneto komentarai (2)    Monitoriai (11)    Žemės ūkis (33)    Klubai (8)    Atsiprašymas (3)    Sąmokslo teorijos (19)    Metalinės muzikos grupės (8)    Žmogaus teisės (52)    Vandens slidės (2)    Šunys (67)    Auklėjimas (7)    Švietimas (1281)    Metalas (22)    Kanapės (15)    Mokykla be narkotikų (20)    Matematika (2)    Reklama internete (18)    Savivaldybių rinkimai (9)    Seimo rinkimai (4)    Alus (22)    Lietuvių valgiai (28)    Nekilnojamasis turtas (22)    Šventasis Pranciškus (3)    Samsung (3)    Interneto tinklai (4)    Novelės (102)    Katės (33)    Teisė (61)    Žindymas (14)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!