LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Svarstyklės
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-23
Vestuvinis Horoskopas - Svarstyklės

Perskaitę rimtą straipsnį, dirstelėkite ir į šį humoristinį vestuvinį horoskopą, kuris parengtas iš užsienio spaudos.

Nuotakos ir jaunikiai, primyktinai kartojame: šis linksmas horoskopas – tik laisvalaikio humoras, tačiau naudingi patarimai – tikrai labai naudingi.

Taigi, koks jūsų Zodiako ženklas?

Svarstykles globoja Venera, tad ir moterims, gimusioms po šiuo ženklu, būdingiausia: meilė, menas, harmonija. Jų įgimtas estetikos pamėgimas matyti visur – drabužiuose, buto apstatyme, renkantis dekoratyvų daiktą. Labai geros žmonos: saikingo būdo, lengvai prisitaiko prie žmonių ir aplinkybių.

Vyrai, apgaubkite savo žmoną meile ir švelnumu. Jeigu kartais būtų sunki diena, namo sugrįžtumėte blogai nusiteikę, neišliekite pykčio ant žmonos. Kiekvieną nesusipratimą pamėginkite ramiai išsiaiškinti. Moterys “Svarstyklės” labiau vertina gamtą, negu triukšmingą draugiją, tad neužmirškite laisvalaikiu suorganizuoti išvyką už miesto, tai bus naudinga ne tik jūsų žmonai, bet ir jums.

Įgimtas Svarstyklių ženklo atstovų polinkis į grožį atves juos į pačias įspūdingiausias Lietuvos vietas. Vestuvių puotai Svarstyklės mielai rinksis vilą prie ežero ar poilsio namų – Kuršių nerijoje salę, ar poilsiavietę Palūšėje. Jie patys ir jų svečiai turi grožėtis nuostabia gamta ir subtilia aplinka. O kokios puikios vestuvinės nuotraukos išeis gražaus gamtovaizdžio fone!

Jeigu aplinkybės taip susiklostytų, kad Svarstyklėms tektų švęsti vestuves neišvykus į gražų gamtos kampelį, šio ženklo atstovai pasirinks pačius skoningiausius restoranus.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Britų trumpaplaukės katės (2)    Elektroninės muzikos grupės (3)    Erotiniai šokiai (23)    Klaviatūros (11)    Kulinarija (181)    Meilė (138)    Jautis (7)    Teisė (61)    Aukštasis mokslas (13)    Ekonomika (5)    Opijatai (13)    Viešnia iš ateities (2)    Makaronai (2)    Grybų patiekalai (6)    Auklės (3)    Gatvės šokiai (5)    Katalikybė (49)    Prevencija (14)    Kabala (6)    Partijos (41)    Spausdintuvai (12)    Tadas Blinda (10)    Šventasis Kazimieras (2)    Kailiniai (15)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Gyvenimo džiaugsmas (2)    Telekomunikacijos (188)    Kreditai (2)    Chiromantija (3)    Hakeriai (273)    Muzika (196)    Mitingai (5)    Melagių diena (3)    Dieta (33)    Tėvynės sąjunga (4)    TV3 (4)    Rasos (2)    Skaneriai (5)    Drabužiai (41)    Kelionių įspūdžiai (26)    Vox Populi (14)    Domenai (11)    Susitaikymas (9)    Garso ir vaizdo technika (2)    Eurointegracija (5)    Anželikos Cholinos šokio teatras (11)    Ištikimybė (4)    Partizanai (12)    Opel (4)    Kačių veislės (25)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!